Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Öyle yapıyorum valla bende ya yavas ve agır hareketler

Başka çare yok ağır ve hareketsiz olacan

Sayfaddamı paylaştı yoksa,biride gelip anında kibledi tabi..

Amin abla insallah.

İlk bebekmi yoksa varmı abi abla

Kızlar diyetteyimya ben bugun ölçülerimi aldım
Bacagımın biri 4cm incelmiş diğeri 1 cm yani arada 3 cm var napsam ki yaa diğeriyle mi spor yapsam sadece
Öyle bişey olabilirmi ya. Ben spor yaparken bazen tek bacak çalışmış oluyorum,bişey oluyor diğerini yapamıyorum,biri diğerinden kalınmı kalacak yani

Öyle bişey olabilirmi ya. Ben spor yaparken bazen tek bacak çalışmış oluyorum,bişey oluyor diğerini yapamıyorum,biri diğerinden kalınmı kalacak yani

Aslında ben sadece 1 tanesini çalıştırabileceğim şeyler yapmadım hep 2sini de aynı anda calıstırdım yuruyus bisiklet squat falan ama neden boyle oldu anlamadım ödem olabilir belki birinde

Bir tane ablamiz var 3 yasinda bu ikinci olacak

Ayy evde 2 tane bıcır bıcır kızz cok tatlı yaa
Benim böyle yaşları yakın 2 kız kardeş denilince aklıma hep şey geliyor
Beraber senin odana girmişler, elbiselerini ayakkabılarını giymişler makyaj yapmışlar sende öyle yakalıyosun

choccywhoccydoodah gibi havuzlu sitede otursaydım gider havuzun duşuna girerdim köpüklene köpüklene yıkanırdım millet de napıyo bu derdi
Hahaha olur valla,buzz gibi su akıyor duştan. Duş almadan girmiyoruz ya. Seni bağrımıza basarız sitecek zira geçen adamın birini linç ediyorlardı duşa girmeden havuza girmeye meyletti diyeBak girmedi diyorum,sadece meyletti

Haha suan tekini bu sekilde yakaladigim cok oluyor. Ama ikisi daha bicir olur tabi. Ben huniyi hazirladim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…