- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
Ayy bende su gelir gelmez çitileye çitileye yıkıcam kendimi
Sonrada konu açcam kızlar kocam 2 gundur yıkanmıyor diye
Hahaha aklımdan geçti gelmezse iki gündür cunup geziyoruz maaile diye konu aç diyecektimAyy bende su gelir gelmez çitileye çitileye yıkıcam kendimi
Sonrada konu açcam kızlar kocam 2 gundur yıkanmıyor diye
Hadi bakalım, güzel haberler al inşallah.Gunaydin hanimlar bugun doktor muayenemiz var bakalim ne kadar buyumus kucuk kadin
Ahaha sonra da kocani oven bir konu acarsin
Hahaha aklımdan geçti gelmezse iki gündür cunup geziyoruz maaile diye konu aç diyecektim
Kızlar diyetteyimya ben bugun ölçülerimi aldım
Bacagımın biri 4cm incelmiş diğeri 1 cm yani arada 3 cm var napsam ki yaa diğeriyle mi spor yapsam sadece
Öyle yapıyorum valla bende ya yavas ve agır hareketler
evet hanım abla, ses kaydı paylaşmıştı, yasak diye mesajıni düzenleyip aynı kaydı profilinde paylaşmış, birileride içerik sildi diye kiblemiş.
dün @Mune ablayla burda yazışmışlar bu konuyla ilgili karışık bi durum var sanırım. emin değilimde fikir yürütüyorum sadece
Amin abla insallah.
Sisko olan bacagina agirlik bagla oyle gez.
Hadi bakalım, güzel haberler al inşallah.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Öyle bişey olabilirmi ya. Ben spor yaparken bazen tek bacak çalışmış oluyorum,bişey oluyor diğerini yapamıyorum,biri diğerinden kalınmı kalacak yaniKızlar diyetteyimya ben bugun ölçülerimi aldım
Bacagımın biri 4cm incelmiş diğeri 1 cm yani arada 3 cm var napsam ki yaa diğeriyle mi spor yapsam sadece
Başka çare yok ağır ve hareketsiz olacan
Sayfaddamı paylaştı yoksa,biride gelip anında kibledi tabi..
İlk bebekmi yoksa varmı abi abla
Yok canım ben yakın zamanda düşünmüyorum. Eylül-Ekim gibi iş mevzusu var, bana bir tane yetti de arttıİnsallah. Sen ne zaman yapiyorsun ikinciyi hadi dogur sende bir tane daha
Öyle bişey olabilirmi ya. Ben spor yaparken bazen tek bacak çalışmış oluyorum,bişey oluyor diğerini yapamıyorum,biri diğerinden kalınmı kalacak yani
Öyle bişey olabilirmi ya. Ben spor yaparken bazen tek bacak çalışmış oluyorum,bişey oluyor diğerini yapamıyorum,biri diğerinden kalınmı kalacak yani
Bir tane ablamiz var 3 yasinda bu ikinci olacak
Bir tane ablamiz var 3 yasinda bu ikinci olacak
Hahaha olur valla,buzz gibi su akıyor duştan. Duş almadan girmiyoruz ya. Seni bağrımıza basarız sitecek zira geçen adamın birini linç ediyorlardı duşa girmeden havuza girmeye meyletti diyechoccywhoccydoodah gibi havuzlu sitede otursaydım gider havuzun duşuna girerdim köpüklene köpüklene yıkanırdım millet de napıyo bu derdi
Ayy evde 2 tane bıcır bıcır kızz cok tatlı yaa
Benim böyle yaşları yakın 2 kız kardeş denilince aklıma hep şey geliyor
Beraber senin odana girmişler, elbiselerini ayakkabılarını giymişler makyaj yapmışlar sende öyle yakalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?