- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
piyango sana vurmuş senden çalmışlarabinde iyiymiş
Hayatın sillesini boydan yemişim
Bence yerin altında benden bi boy daha var çünkü bunu açıklaması başka bişey olamaz
Yukarda hava nasıl diyorum velede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
piyango sana vurmuş senden çalmışlarabinde iyiymiş
Hayatın sillesini boydan yemişim
Bence yerin altında benden bi boy daha var çünkü bunu açıklaması başka bişey olamaz
Yukarda hava nasıl diyorum velede
tamam sustumGülme ama ağlarım
Anlamadım espiri nerde
Direk söylersem banlanırım. :))
Evlenince ne yenir? Koca yemez onu mesela. Kadın yer. :))
tamam sustum
Direk söylersem banlanırım. :))
Evlenince ne yenir? Koca yemez onu mesela. Kadın yer. :))
benim işim var görüşmek üzere diyorum size çok konuşmayın
Kahkaha atmamak için zor durdum.Başının eti
Başının eti
Kahkaha atmamak için zor durdum.
Bak o da kilo yapabilir.
CatlakB buradaki fesat benim, merak etme. Evet o anladığını kastetdim. Alet edevatı. :)
Ben 20yim iste daha evlenmek için çocuk falan için çok var.
Hem zaten çok fazla çocuklara düşkün olmama rağmen benim çocuğum olmasına çok düşkün değilim.
Hayirli hayirsiz evlat olduğu kadar benim ve evlendiği kişininde çocuğa hayirsiz olmasından korkuyorum.
Grafikermisin.bende bi dönem ugrastım bilirim.eşimde grafiker ve biz iş vasıtasıyla tanıstık.takıkırmısın grafikerler nete
Yok canım benim mesleğim değil ben okul öncesi okudum.kuzenimin ajansı var heveslendim bi yaz yanına gittim, kursa gittim grafik bilgisayar sertifika aldım[/QUOTE]Arada bir takilirim.
Yani öyle üye olarak olmasa da girer bakarim.
Üyeliğim var ama kullanici adimi falan hatirlamam bile.
Siz üni ojudunuz mu grafikle ilgili güzel sanatlar falan yoksa direkt kökten yetişme derler ya öyle misiniz ?
Birde bu is son zamanlarda maddi anlamda bitik deniliyor doğru mu
Hangi sehirdesiniz
Yok canım benim mesleğim değil ben okul öncesi okudum.kuzenimin ajansı var heveslendim bi yaz yanına gittim, kursa gittim grafik bilgisayar sertifika aldım
2 ayda aldım ama bi işe yaramadı.bu arada bu işte kendini geliştirirsen önü çok acık paraaıda çok iyi.ekstra paramı lazım bi katalog yapıyosun gece gündüz sık dişini bir haftada bitir 3 bin.ama işde herseye hakim olmak çok önemli, müşteri profosyonel değilsen para vermiyor bos tasarımlara
zilliler nerdesiniz ?
Burdayım ben.: Dzilliler nerdesiniz ?
Kg almaya devam
Burdayım ben.: D
kız CatlakB saçların uzadı mı