Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha zayıfsın kiBana benzeyen biri yok
B. yabancı ünlüye benzetiyorlar ama ismini çıkartamıyorlar demek ki tanınmayan biri tanınanların hepsi güzel çünkü
Ben çirkinmişim demek
boy 160
Kilo artık 51
Kaybolan kardeşim
Küçülür küçülür. :))
(şapşik bakan ifade)
Bu Abi'miz travesti bdv ye konu açmışdıAnlat hemen detayıyla
Daha zayıfsın ki
bende de oluyor ya kafamın içi acıyor doktora falan gittim test yaptırdım bişey yok dedi ilaç falan verdi ama hala aynı yazın daha çok oluyor bende sıcaklardan saç derim nefes almıyor olabilirmiş kafam çok terliyor benim deİNSANIN SAÇ DERİSİNDE SİVİLCE NEDEN ÇIKAR İLTİHAPLI !!!!!
ben nasılım
Bu Abi'miz travesti bdv ye konu açmışdı
Kocam beni travestiyle aldatıyor diye Buda tlf numarası gugula yazın çıkıyor demiş bütün millet yazınca tabi töbe töbe
bende de oluyor ya kafamın içi acıyor doktora falan gittim test yaptırdım bişey yok dedi ilaç falan verdi ama hala aynı yazın daha çok oluyor bende sıcaklardan saç derim nefes almıyor olabilirmiş kafam çok terliyor benim de
çok güzelsiniz bağyann
ben geçen hafta uyuyamadım ya kafamı yatağa koyamıyordum acıyordu şişti böyle birkaç gün birde derinden birde hep aynı yerde çıkıyorOff bilmiyorum ya iltihap oluyor ya
Çok acıyorr
Canım KK da ara bulursun daha yeni oldu sayılır Pelin abi yaz kesin çıkar.Merak ettim
ben geçen hafta uyuyamadım ya kafamı yatağa koyamıyordum acıyordu şişti böyle birkaç gün birde derinden birde hep aynı yerde çıkıyor
yok diğerleriyle yaşamaya alıştım da bu bitanesi benideli ediyorya yağlı yada kuruyemiş falan yediğimde artıyorbenim çok yemiyorum o nedenle bu aralar daha az işte ama çekirdek cips falan yiyim hop sivilceler benimleBende bi taane değil baya var ve benimde onların hepsi aynı yerden çıkıyor
yok diğerleriyle yaşamaya alıştım da bu bitanesi benideli ediyorya yağlı yada kuruyemiş falan yediğimde artıyorbenim çok yemiyorum o nedenle bu aralar daha az işte ama çekirdek cips falan yiyim hop sivilceler benimle
25 dahaKaç olmam lazım seninle aynı olmam için
doktora git birdaha daha önce gittiysen de başka bir doktora görün hatta özele falan gidebilirsin cildiye için bence o kadar çoksaALLAH ALLAH ya
Napıcam ben ya bunlar çok fazla
doktora git birdaha daha önce gittiysen de başka bir doktora görün hatta özele falan gidebilirsin cildiye için bence o kadar çoksa
Kaç olmam lazım seninle aynı olmam için