How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İNSANIN SAÇ DERİSİNDE SİVİLCE NEDEN ÇIKAR İLTİHAPLI !!!!!

kendini-cekici-sanan-insanlar_926491_143-1429509661.jpg
ben nasılım

Bana benzeyen biri yok :KK70: :KK70:
B. yabancı ünlüye benzetiyorlar ama ismini çıkartamıyorlar demek ki tanınmayan biri tanınanların hepsi güzel çünkü :KK70: :KK70: :KK70:
Ben çirkinmişim demek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

boy 160
Kilo artık 51
Kaybolan kardeşim :KK70: :KK70:
Daha zayıfsın ki :110:

İNSANIN SAÇ DERİSİNDE SİVİLCE NEDEN ÇIKAR İLTİHAPLI !!!!!
bende de oluyor ya kafamın içi acıyor doktora falan gittim test yaptırdım bişey yok dedi ilaç falan verdi ama hala aynı:KK61: yazın daha çok oluyor bende sıcaklardan saç derim nefes almıyor olabilirmiş kafam çok terliyor benim deo_O

çok güzelsiniz bağyann:KK70::KK70:

bende de oluyor ya kafamın içi acıyor doktora falan gittim test yaptırdım bişey yok dedi ilaç falan verdi ama hala aynı:KK61: yazın daha çok oluyor bende sıcaklardan saç derim nefes almıyor olabilirmiş kafam çok terliyor benim deo_O

çok güzelsiniz bağyann:KK70::KK70:

Off bilmiyorum ya iltihap oluyor ya :(
Çok acıyorr :(

ben geçen hafta uyuyamadım ya kafamı yatağa koyamıyordum acıyordu şişti böyle birkaç gün birde derinden birde hep aynı yerde çıkıyor :KK43:

Bende bi taane değil baya var ve benimde onların hepsi aynı yerden çıkıyor

Bende bi taane değil baya var ve benimde onların hepsi aynı yerden çıkıyor
yok diğerleriyle yaşamaya alıştım da bu bitanesi benideli ediyor:KK70::KK70:ya yağlı yada kuruyemiş falan yediğimde artıyorbenim çok yemiyorum o nedenle bu aralar daha az işte ama çekirdek cips falan yiyim hop sivilceler benimle:KK14:

yok diğerleriyle yaşamaya alıştım da bu bitanesi benideli ediyor:KK70::KK70:ya yağlı yada kuruyemiş falan yediğimde artıyorbenim çok yemiyorum o nedenle bu aralar daha az işte ama çekirdek cips falan yiyim hop sivilceler benimle:KK14:

ALLAH ALLAH ya :(
Napıcam ben ya bunlar çok fazla

Back