Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kız arada gelip gidiyorum, yarın nişanim var.

Kızlar sizden bir şey rica edeceğim. 70ler 80ler pop müziğinden şöyle hareketli şeyler önerir misiniz? Ben yaklaşık 30 tane indirdim aklıma gelenleri.. Senden başka, gençlik başımda duman, bim bam bom vs tarzı şarkılar.. Haydi kızlar yarına lazım, ne kadar çok olursa o kadar iyi..
Canım fesuphanallah var aklıma gelen:KK3:hayırlı olsun:KK60:

Tikkabilla Tikkabilla canim 30 tanenin icerisinde keisn benim diyeceklerim de vardir. Bak gökselin seslendirdigi parcalara bak super var orda bulurusn.
Bi de Ajda Pekkanin Ahmet mehmet Süreyya sarkisina bak :-) hayirli ugurlu olsun canim

Tikkabilla Tikkabilla canim 30 tanenin icerisinde keisn benim diyeceklerim de vardir. Bak gökselin seslendirdigi parcalara bak super var orda bulurusn.
Bi de Ajda Pekkanin Ahmet mehmet Süreyya sarkisina bak :-) hayirli ugurlu olsun canim
Sağol kuzum, evet ilk akla gelenleri indirdim zaten.. Son ana bırakacağım illa ki.. :KK12:
Ay bana dua edin, heyecandan karnım ağrıyor :KK17: Olsun bitsin bir an önce..:KK31:

bende bakıyorum
imzanmış :KK70:

He lisedeyken ortmenimdi kereta :KK70: cok cekti bzim ekipten. Kulaklari cinlasin :KK70::KK37::KK75:

Kiz oyle ayipli siyler yuklemem sadece
882165.jpg
:KK70::KK70:

Back