- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Bende sakızdan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmem, özellikle ben yemek yerken Karşımda biri çiğniyorsa yutamam o yemeğiBen birinin gegirmesinden tiksinirim.
Kusarmis gibi yapmasından tiksinirim.
Agiz sapirdatimasinda fala
Bunlar normal kaliyor benimkinin yanindaBen birinin gegirmesinden tiksinirim.
Kusarmis gibi yapmasından tiksinirim.
Agiz sapirdatimasinda fala
Sessiz sessiz cignese pekiBende sakızdan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmem, özellikle ben yemek yerken Karşımda biri çiğniyorsa yutamam o yemeği
Cok ilginçmiş gercekten :) insanların farklı farklı olması cok garip ama bir o Kadar'da güzel. Ben yemek yerden Düğme diksem bile tiksinmem meselaKuran carpsin ki :) degisik bir duygu kulaga tuhaf geliyor ama oyleydi..
Ama simdi mevcut degil daha dogrusu dikkatimi ceken o kadar olay var ki dugmeyi dusunecek halde olamiyorum : )
Cok rahatsiz oluyordum.
Hani wc ye girersinde pis bir kokuyla karsilasirsin ve midesi agzina gelir ya insanin..
Iste tam boyle olurdum. Gozlerim doluyordu..
Yaaaaaa hayal etmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmCok ilginçmiş gercekten :) insanların farklı farklı olması cok garip ama bir o Kadar'da güzel. Ben yemek yerden Düğme diksem bile tiksinmem mesela
Kuran carpsin ki :) degisik bir duygu kulaga tuhaf geliyor ama oyleydi..
Ama simdi mevcut degil daha dogrusu dikkatimi ceken o kadar olay var ki dugmeyi dusunecek halde olamiyorum : )
Cok rahatsiz oluyordum.
Hani wc ye girersinde pis bir kokuyla karsilasirsin ve midesi agzina gelir ya insanin..
Iste tam boyle olurdum. Gozlerim doluyordu..
Bende sakızdan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmem, özellikle ben yemek yerken Karşımda biri çiğniyorsa yutamam o yemeği
Bunlar normal kaliyor benimkinin yaninda
Yok, ben duyarım onu yinedeSessiz sessiz cignese peki
En ilginc tepki veren uyeÇok garip.
ALLAH ALLAH
Agahagaah
Yaaaaaa hayal etmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
Sakiz patlarmaya gelelim biz senin duvarinaYok, ben duyarım onu yinedezaten sakıza normalde tahammülüm yok, yemek yerken benim icin cinayet sebebi
En ilginc tepki veren uye
AhahahahahahhahaBu smiley sana gelsin
Buda bana
Belli belliYaaa başka birşey düşünüyordum o ara
Ailede cok kavga cıkarmıslıgım vardır bu YüzdenSakiz patlarmaya gelelim biz senin duvarina
Belli belli
Ailede cok kavga cıkarmıslıgım vardır bu Yüzdenbide hic icime atmam sagolayım direk aklıma geleni sansürsüz söylerim
Hello kızlar
Diyorsun ki sende nasibini alirsinAilede cok kavga cıkarmıslıgım vardır bu Yüzdenbide hic icime atmam sagolayım direk aklıma geleni sansürsüz söylerim
HiHello kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?