- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Ahahahaha.
Bursa yolu düz gideeerrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bu aletlerden kullanmislardir olamaz mi
En cok bu belirginde o koleksiyondaOlabilir
Düşünsene kaninla sanat yapip para kazaniyorsun bizim kanlarda çöpe atiliyor millet işi biliyor cisinden bile para kazanicaklar
En cok bu belirginde o koleksiyonda
Derya Baykal bile bu kadar iyi değil bu Lüzumsuz seyleri geri Döndürme konusundaOlabilir
Düşünsene kaninla sanat yapip para kazaniyorsun bizim kanlarda çöpe atiliyor millet işi biliyor cisinden bile para kazanicaklar
Derya Baykal bile bu kadar iyi değil bu Lüzumsuz seyleri geri Döndürme konusunda
Ekrana bile dokunasım gelmedi, ekrani kaydırırken. IyyyEn cok bu belirginde o koleksiyonda
Benim hic midem bulanmiyor bu tarz seylerdenMide buuuu mideeeee
Kalktı ya
Fişne suyudur ya o fişne
AhahahahhahahaDerya Baykal bile bu kadar iyi değil bu Lüzumsuz seyleri geri Döndürme konusunda
Benim hic midem bulanmiyor bu tarz seylerden
Ekrana bile dokunasım gelmedi, ekrani kaydırırken. Iyyy
Daha farkli seylerden bulaniyorNedennnn
Daha farkli seylerden bulaniyor
Mesela yemek yerken dugme gormek istemem dikkatimi dugmelere verince midem bulanir midem kalkiyor resmen.
Dokunamamda pek :/ kuzenim bu durumumu fark ettiginde benim her yemegimi zehir ederdi onlardayken.. inadina gosterir dikkatimi ona vermem icin elinden geleni yapardi
Konu nerelere kadar geldi gundem hizli degisiyorNerden actiysam adet konusunu
Konu nerelere kadar geldi gundem hizli degisiyor
Bilemiyorum sevmezdim kucuklukten kalma bir sey. Belkide psikolojikti hic ustunde durmadim :/Düğme ne alaka
Düğmemi? Ciddimisin?Daha farkli seylerden bulaniyor
Mesela yemek yerken dugme gormek istemem dikkatimi dugmelere verince midem bulanir midem kalkiyor resmen.
Dokunamamda pek :/ kuzenim bu durumumu fark ettiginde benim her yemegimi zehir ederdi onlardayken.. inadina gosterir dikkatimi ona vermem icin elinden geleni yapardi
Bilemiyorum sevmezdim kucuklukten kalma bir sey. Belkide psikolojikti hic ustunde durmadim :/
Kuran carpsin ki :) degisik bir duygu kulaga tuhaf geliyor ama oyleydi..Düğmemi? Ciddimisin?