• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Olabilir :KK70:

Düşünsene kaninla sanat yapip para kazaniyorsun bizim kanlarda çöpe atiliyor millet işi biliyor cisinden bile para kazanicaklar :KK70:
En cok bu belirginde o koleksiyonda

regl-kani-jen-lewis-makro-7.jpg

Daha farkli seylerden bulaniyor

Mesela yemek yerken dugme gormek istemem dikkatimi dugmelere verince midem bulanir midem kalkiyor resmen.
Dokunamamda pek :/ kuzenim bu durumumu fark ettiginde benim her yemegimi zehir ederdi onlardayken.. inadina gosterir dikkatimi ona vermem icin elinden geleni yapardi

Mesela yemek yerken dugme gormek istemem dikkatimi dugmelere verince midem bulanir midem kalkiyor resmen.
Dokunamamda pek :/ kuzenim bu durumumu fark ettiginde benim her yemegimi zehir ederdi onlardayken.. inadina gosterir dikkatimi ona vermem icin elinden geleni yapardi

Düğme ne alaka

Düğmemi? :KK57: Ciddimisin?

Düğmemi? :KK57: Ciddimisin?
Kuran carpsin ki :) degisik bir duygu kulaga tuhaf geliyor ama oyleydi..

Ama simdi mevcut degil daha dogrusu dikkatimi ceken o kadar olay var ki dugmeyi dusunecek halde olamiyorum : )

Cok rahatsiz oluyordum.

Hani wc ye girersinde pis bir kokuyla karsilasirsin ve midesi agzina gelir ya insanin..

Iste tam boyle olurdum. Gozlerim doluyordu..

Back