- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Aman şimdi bir sürü konu gelir, bekaretim bozulmuşmu diye, bakireler kullanmasın hop alo kime diyozOnlara ozelde vardir mutlaka zarar verneyecek sekilde tasarlamislardir
Ama burdan bakildiginda
Her turlu zarar verecekmis gibi duruyor
Onlara ozelde vardir mutlaka zarar verneyecek sekilde tasarlamislardir
Ama burdan bakildiginda
Her turlu zarar verecekmis gibi duruyor
valla bana da kurabiye yarismasindan vermislerdi
kadin biliyor da konusuyor :)Evet boyutlarıda var dogum yapmıslara yapmamıslara birde miktara göre
tamam canım konuşuruz sonraKiz uyanamiyorsan simdiden yat
Ben 4 gibi yatip 6 da kalkiyorum her gun saftim kaydi anlatirim:)
Anladim anladim dur simdi cimbiz show baslarsa hic iyi olmazkendimi ban yememk icin tutuyorum anladin sen onu
Aman şimdi bir sürü konu gelir, bekaretim bozulmuşmu diye, bakireler kullanmasın hop alo kime diyoz
o zaman halayAnladim anladim dur simdi cimbiz show baslarsa hic iyi olmaz
Flast tv deki showlara konus oluruz sonra aman diyim..
Dinlen guzelce canim benim tatli uykular simdiden.tamam canım konuşuruz sonrayatıcam ya yoksa gün boyu hayalet gibi oluyorum
Anladim anladim dur simdi cimbiz show baslarsa hic iyi olmaz
Flast tv deki showlara konus oluruz sonra aman diyim..
kadin biliyor da konusuyor :)
Su sondaki nedir abla
REnk renk boyut boyut var
Hshsh kiz ne kazanmasi ben pro olunca yarismadan çekiliyorum hediyemi aldim demistimya en katılmak istediğim yarışma ya kaçırmıştım onu en sevdiğim şey kurabiye yapmakneli kurabiye yaptın kazandın kız merak ettim oy kullanmışımdır kesin o yarışmaya
Katil yemek yarismasina da versinler. Artik ilk 3e veriyorlar sekerim.Ayy benim içim kalktı sanki şey gibi iyy
Baa da virsinler
o zaman geri donersin bize daha ayrintili sekildeÇok arastırdım cunku denicem
Valla ya, bunu şimdi orasına burasına sürtüp hamile kalmış olabilirmiym diye bile konu açılabilir, malum hayal Güçleri baya geniş oluyorhiç öğrenmesinler daha iyi
şimdi bişey geldi aklıma lavabo şeysine benziyor ya burdan tıkanınca kullanılıyor ya neydi onun adı
yok ya ped daha sağlıklı bu ne unuturuz falan kız sonra bizdeDinlen guzelce canim benim tatli uykular simdiden.
Adet doneminde ped kullanmaktan biktiysay
Dark_Paradise e soyleyelim bize bunlardan siparis etsin akahajahaka
Hshsh kiz ne kazanmasi ben pro olunca yarismadan çekiliyorum hediyemi aldim demistimtabi oyle cekilmek olmuyor. 6 oy almistim hahahahaha anne terlogi kurabiyesi yapmistim canim. Benimle ayni kurabiyeyi benden sonra yapan biri de 26 oy almisti hala nasıl oldu anlamis degilim
Katil yemek yarismasina da versinler. Artik ilk 3e veriyorlar sekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?