- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
O kadın down sendromluydu, ondan da biraz prim yaptıydı.Ya su hani kadin bakimsiz falan amerikada yetenek sizsiniz programina cikiyoe. Dalga geviyorlar susan boy du sanirim. Kadina guluyorlar kadinin cdleri ooo milyonlarca satmisti. Ondan cok etkilenmistim. Zaten surprizlere bbayilirim
O zamanın filmcileri hollywood'dan göya sübliminal metodlar çakozlayıp o sesleri özellikle o şekilde çıkarttırıyollamış, öyle diyolla, misal benim de dikkatimi çekerdi hep, kadın elinden kalemi düşürüp "ah, oh" falan yapardı, hem de bildiğimiz türkan şoraylar filan yaniBohça yaptı kadını duvardan duvara vuruyor kadından gelen sesler incecik ayyy,ohhhDayak mı yiyor,aşk mı yasiyor belli degil
Aay buna çok gülmüstüm ben ya.
efeniiimm
Anam bu nasıl başlık vuuuuuuuuuu...
bu hamster spıker de adamın ses tonuna gülüyor
Doğrudur, kadın tecavüze ugrayacak ,tatli tatlı çığlık atiyor falanO kadın down sendromluydu, ondan da biraz prim yaptıydı.
O zamanın filmcileri hollywood'dan göya sübliminal metodlar çakozlayıp o sesleri özellikle o şekilde çıkarttırıyollamış, öyle diyolla, misal benim de dikkatimi çekerdi hep, kadın elinden kalemi düşürüp "ah, oh" falan yapardı, hem de bildiğimiz türkan şoraylar filan yani
olur valla yoksa aç kalcam yemek yokKurabiyeler Pişti yemeye hazır hadi gelin bakim
izleyene kadar sayfalar geçiyorYa yetisemiyorum size az yavas olun kziim.
Sevda iyi dövmüştü handeyi :)))bunu da hiç unutmam
Aynenn öyle bende :)
Aclıktan ölcem kk nasıl bir bağımlılık
Bu talihsiz sunucuyu hep kendime benzetiyorum, nerde cok fazla ciddiyet varsa orda kesin gülmemek icin dişimi sıkıyorumdur
sanırım hepimiz açlıktan ölebilirz bugünO değil de benim kocam açlıktan ölecek
Yemekde lafmı bizim evde ekmek yokolur valla yoksa aç kalcam yemek yok
izleyene kadar sayfalar geçiyor
Seeenden ötürü :)))yılmazı msnden sılcenız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?