Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ya su hani kadin bakimsiz falan amerikada yetenek sizsiniz programina cikiyoe. Dalga geviyorlar susan boy du sanirim. Kadina guluyorlar kadinin cdleri ooo milyonlarca satmisti. Ondan cok etkilenmistim. Zaten surprizlere bbayilirim :KK70::KK70:
O kadın down sendromluydu, ondan da biraz prim yaptıydı.
Bohça yaptı kadını duvardan duvara vuruyor kadından gelen sesler incecik ayyy,ohhh:KK70:Dayak mı yiyor,aşk mı yasiyor belli degil:KK70:
O zamanın filmcileri hollywood'dan göya sübliminal metodlar çakozlayıp o sesleri özellikle o şekilde çıkarttırıyollamış, öyle diyolla, misal benim de dikkatimi çekerdi hep, kadın elinden kalemi düşürüp "ah, oh" falan yapardı, hem de bildiğimiz türkan şoraylar filan yani :D

O kadın down sendromluydu, ondan da biraz prim yaptıydı.

O zamanın filmcileri hollywood'dan göya sübliminal metodlar çakozlayıp o sesleri özellikle o şekilde çıkarttırıyollamış, öyle diyolla, misal benim de dikkatimi çekerdi hep, kadın elinden kalemi düşürüp "ah, oh" falan yapardı, hem de bildiğimiz türkan şoraylar filan yani :KK70:
Doğrudur, kadın tecavüze ugrayacak ,tatli tatlı çığlık atiyor falan:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Oyun bölümündeki konudan artık.nasıl etkilendim se bdv alıntı yerine etiket yaptığımı fark edip kendi kendine güldüm hahahaha

:KK70::KK70:

Back