- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
![Shirine-alish](/data/avatars/s/632/632969.jpg?1516572357)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o profile gerçk fotonu koymiycaktın.. Olacağı bu tabiibende saskinim ama hosuma da gidiyy hinzirlar![]()
Atla gelah ne guzel demek burda mangal yapiyorsunuz simdi.. hava da ne guzel serindir bu saatte.. Sonra da hazimsizlik cekip uyku tutmuyor cozum bulun diyorsun ohh hayat sana guzel be guzel bacakli![]()
sensiz olamam ki zatenaşkta kavga olmazsa olmazdır bak gör daha çok bağlanacağız birbirimize![]()
siz kanki takılabilirsiniz.. Biz aşk yaşiycez onlennShirine-alish hain seni yılan gibi aramıza girdin kankikotomla
Yakınsak gel ?çok güzelmiş
tamam öyle olsunsensiz olamam ki zatentamam dionee de imam nikahlin olsun ama resmi nikah benim ona gore
bende bebemi alacam kendime imam nikahli
![]()
siz guzel gormemissiniz o zaman ben ckavga edilecek kadar afet degilim kio profile gerçk fotonu koymiycaktın.. Olacağı bu tabii![]()
yok canım istanbuldayım ben maalesefYakınsak gel ?
15 saatyok canım istanbuldayım ben maalesef
yol uzun sekerim yoksa gelirdim mangal kokusuna dayanamazdim zatenAtla gel
ben gordum goreceğimiisiz guzel gormemissiniz o zaman ben ckavga edilecek kadar afet degilim kine diyim size kocaman yanaklarimla helloo mucuk mucukk
![]()
içinin güzelliği dışına vurmuşsiz guzel gormemissiniz o zaman ben ckavga edilecek kadar afet degilim kine diyim size kocaman yanaklarimla helloo mucuk mucukk
![]()
seninde sozun vardi daha gormedikben gordum goreceğimii![]()
Sen nerdesinyol uzun sekerim yoksa gelirdim mangal kokusuna dayanamazdim zaten![]()
Kuma kaynıyorNikah zinciri yaptınız ayol. Aşk üçgeni dörtgeni falan oldu burada.
Ömürsünüz.![]()
ayy benim dilime eşşk arısııseninde sozun vardi daha gormedik![]()