Yaw o degilde utopyayi takip eden var mi
Ama kuzum kıllı yahu,kıl yumağı hatta yani, cazibesi varmıki yandan yemiş şortun. Turabide gördügümüz yetmiyodu,parklara bahçelere yayıldılar.
Kabus gibi
oy kurkcu dukkani misalii :)
Kız onlar coşuk yaÇirkin buketle koca sesli bahadır a gıcık oluyorum
evet yaa cok killiydi o hele saclari kafasi zaten 10 kilo o sacla nasil duruyordu ya.. anca karisiyla prim yapmayi biliyordu oAaa sen kıllı gormemişsin hakan asıl kıllı
Onun koltukaltı igrencti kabul ama Turabinin yandan yemiş şortu da kötüydü hele o uzun çoraplar yokmu o uzun çoraplarAaa sen kıllı gormemişsin hakan asıl kıllı
Onun koltukaltı igrencti kabul ama Turabinin yandan yemiş şortu da kötüydü hele o uzun çoraplar yokmu o uzun çoraplar
Heee senden daha iyisini bulamadim şu araoy kurkcu dukkani misalii :)
evet yaa cok killiydi o hele saclari kafasi zaten 10 kilo o sacla nasil duruyordu ya.. anca karisiyla prim yapmayi biliyordu o
2014 daha eğlenceliydi yaa hele birleşme partisi 3 adam bu seneki birleşme partisi vasattı
ay kızz ne kadan da güzel bir şiirKoca saçlı hakan
Sana mı kaldık şampiyonluk falan
Sen önce koltukaltını tıraş et
Koku yayılıyor buram buram
BenYaw o degilde utopyayi takip eden var mi
Turabiyi eskisinde tutuyorsum hasan olunca hasancı oldum tutmuyorum ama bazı şeyleri doğru bulmuyorum napimhasani bende severim.. anlamadim hasani seviyorsun o zaman nasil turabiyi de seviyorsun ikisi kan davaliydi
Ben deKurreye de gıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?