Hahaha cok sagol sana gore fazla hanım hanımcık kaldım sanki zekzü bacım
tühh kaçırdım görüyon mu neyseki görmüştüm gül cemaliniKoydum canım baya durdu geri sildim
Maşallah pek bi güzel yüzlü hatunmuşsun canım.Hahaha cok sagol sana gore fazla hanım hanımcık kaldım sanki zekzü bacım
Bdv de yıkanmayan koca konusu acılmış limoncu2
Herkeşler yalaçiii
Sen bidenesin cok thanks
al buda sana yanında kurabiyede var kıyak geçtim sana
Koy koy :))Kız o benim eski halim ya şimdi bende minnoşum hanım hanımcığım
Bak en son resmimi koyim ama kocam var yanımda nası silsemki onu
Cok tskler canım senide bir ara gormek isterim :)Maşallah pek bi güzel yüzlü hatunmuşsun canım.
Bana mı dedin canım? Ekleyeyim ama nasıl silicem ,telden giriyorum da kalmasın günah gibi profilimdekedi hadi sen koy ben seni görmedim
Nasıl siliyosunuz canım paylaşacagımda silemezsem diye seyettimCok tskler canım senide bir ara gormek isterim :)
Altta bu mevcut resimi sil diyor ordan silersinBana mı dedin canım? Ekleyeyim ama nasıl silicem ,telden giriyorum da kalmasın günah gibi profilimde
Allahım 17n ağustosu hatırlayınca tüylerin diken diken oluyor 9 yaşında küçücük bir çocuktum olanlardan sonra depresyona girmiştim çok felaketti allah bir daha yaşatmasın inşallahTrthd de 17 ağustos depremi belgeseli varoff çok kötüydü ya
kediye dedim ama senide görmek isterim canım öyle bir imkanın varsa koy görelimBana mı dedin canım? Ekleyeyim ama nasıl silicem ,telden giriyorum da kalmasın günah gibi profilimde
Hiç mi çirkin çıkmaz arkadaş bir topikten,hepiniz güzelsiniz valla. Sende profil resminle özdeşlesmişsin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?