Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Dedikodu.

Ya bir insan bu kadar düşüncesiz bu kadar terbiyesiz olabilir mi? Gerizekalı kız. Önünde iki tane kulaklık var. Otobüstesin. Amacın ne?

Kız telefondan, gece dışarı çıkıp koptukları videoyu, kulaklıksız açıyor. Otobüs dinliyor bunu. Ya nereden geldin sen dağdan mı? Otobüse ben çok gezen bir hatunum, gece hayatım var demeye mi çalışıyor acaba?

Kimse senle muhattap olmak istemiyor işte. Milletin dönüp bakmasından oflamasından anlamıyor musun?

Taş çatlasa 15 16 yaş. Yazık ya.

Neyse bir şey demedim. Sabrettim. Şovunu attı, kapattı videoları. Ergenus.

Birşey desen alacağın cevap'üfff sanane be'olacaktır muhtemelen. En iyisini yapmışsın boşver.

uyanmayanlar uyansın ev sahibi nerede Bibibella

Kız ben sizin gibi erkenmi yatıyorum erken kalkayım anca kahvaltı edip sayfaları okuyup geldim

Hayvan gibi şii yapıyorlar ya gece yatmiyorlar gündüz kalkmıyorlar sonra da ne konuştunuz bu kadar

Niye küstün harnicim hel barışak

@Bilgece hangi konudan dolayı mapusa düştü?

Bilgeceye ne olmuş ki

Bibibella pazar gezmelerinden dön de konuna sahip çık

Geldim geldim dağılın bakim hamileler

Kız ben sizin gibi erkenmi yatıyorum erken kalkayım anca kahvaltı edip sayfaları okuyup geldim

Niye küstün harnicim hel barışak

Bilgeceye ne olmuş ki

Geldim geldim dağılın bakim hamileler
kaçta yattın kı, aynı saatlerde yattık yanlıs bılmıyorsam

Aşıktık be küccük iboya , emraha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…