Ya başka bi topic altına da yazdım ama cvp veren olmadı:1no2: bu entele gerçekten de yeni saç oluşturuyo mu yoksa gürleşmeden kastınız saç tellerinin kalınlaşması mı??? lüften cvp???? yani bunu kullanıpta saç miktarımda artış oldu diyebilecek birileri var mı???? ben yılan yağı almayı düşünüyorum o yeni saç oluşumunu sağlıyomuş diye söylediler ama burda bi arkadaş yazmış kullandım faydasını görmedim diyekafamçokkarıştı benim saçlarımın uzamasıyla ilgili bi problemim yok zaten hep aynı boyda kestiririm bana yeni saç telleri lazım sırnaşık şey
aşırı rahatsız edici bir koku olmuyor. Ama kimsede aaa sen sirkemi kokuyorsun demiyor yerimsenibenVerdiğin bilgiler için sağol canavara.s. bugün çıkıp sorucam bakalım satılıyo mu buralarda entele... bide şeyi sorcam bu sirkeli ya hani saçları yıkayınca kokusu çıkıyo dimi öle turşu gibi gezmek istemem şahsen ortalıktasırnaşık şey
dediğim gibi bir koku var ama işe gidene kadar yoğunluğu azalıyor. Saçımada hafif bir parfüm sıkıyorum. Ben etrafımdan hiç tepki almadım. Alsamda umursamazdım herhalde erkek gbi saçlarla dolaşmak daha sıkıcıydı benim içinsirke ile yaptığıma bin pişman oldum yok kardeşim geçmiyo o koku 10 kere yıkasan bile öğk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?