• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

aydanur arslan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
4
1
1
25
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var.
11+4 haftalık hamileyim ense kalınlığına doktor 8 mm dedi ve sağlıklı doğması imkansız dedi fetal DNA için yarın gidicez. Daha önce bunu yaşayan varsa bilgi verebilir mi🙏🏻

Allah yardımcımız olsun bende 4 gündür nasıl yaşıyorum bilmiyorum 23 haftalık hamileyim taramalarım hep normal çıkmıştı ama detaylı ultrasonum vardı 4 gün önce ense kalınlığı 7,4 çıktı. Ne yaptığımı bilmiyorum dünyam yıkıldı. 2gğn önce amniyosentez yapıldı sonuçlarımı bekliyorum beklerken de gün gün ölüyorum. Rabbim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah kaybetmek istemiyorum onu 😢

Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok zor gerçekten insan belli bir noktada kabullenmekte istemiyor

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var.
11+4 haftalık hamileyim ense kalınlığına doktor 8 mm dedi ve sağlıklı doğması imkansız dedi fetal DNA için yarın gidicez. Daha önce bunu yaşayan varsa bilgi verebilir mi🙏🏻
Merhaba testi yaptırdınızmı ?sonuç nasıl çiķtı
Bende 12+4 hamileyim
Doktorum ense kalınlıgının 7 ,burnunun ise küçük olduğunu soyleyerek cvs istedi.:(

Merhaba testi yaptırdınızmı ?sonuç nasıl çiķtı
Bende 12+4 hamileyim
Doktorum ense kalınlıgının 7 ,burnunun ise küçük olduğunu soyleyerek cvs istedi.:(
İmkanınız varsa fetal dna yaptırın 5 güne sonuç çıkıyor. Tek başına bir şey ifade etmeyebilir, arsa izlendi mi mesela? İnşallah sonucunuz iyidir 🙏🏻

İmkanınız varsa fetal dna yaptırın 5 güne sonuç çıkıyor. Tek başına bir şey ifade etmeyebilir, arsa izlendi mi mesela? İnşallah sonucunuz iyidir 🙏🏻
Sagolun.baska bir dr a daha gorunup ona gore test yaptirmaya karar verdik.öncelikle cvs eger ki cvs de bisey cikmazsa wse yapacaklarmış

Merhaba, maalesef bebeğimizin kalbi durdu sonlandı ama bu iletiyi yazdıktan sonra bebek için kistikhigroma tanısı kondu sadece ense kalınlığı da yoktu bebekte ama siz içinizi ferah tutun inşallah çevremde bu olaydan sonra çevremde de yüksek ense kalınlığı ölçülüp sağlıklı doğan o kadar çok aileyle tanıştım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Merhaba, maalesef bebeğimizin kalbi durdu sonlandı ama bu iletiyi yazdıktan sonra bebek için kistikhigroma tanısı kondu sadece ense kalınlığı da yoktu bebekte ama siz içinizi ferah tutun inşallah çevremde bu olaydan sonra çevremde de yüksek ense kalınlığı ölçülüp sağlıklı doğan o kadar çok aileyle tanıştım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Başınız sağolsun, artık bir meleğiniz var.Bugün gorustugumuz bir dr da test yaptırmak icin 10 gun bekleyin ,şuphelenildigi gibi bir rahatsızlığı varsa kalbi durur demiştı. Buda bizim sınavımızmış.sevgiler

Back
X