Ense kalınlığı

queen3524

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
33
9
29
Merhaba bebeğimde 11+6 iken ultrasonda 3.28 ölçüldü ölçerken çok zorlandı tekrar vajinal baktı 3,38 dedi bu sefer. Ne yapmam lazım böyle olup sağlıklı kucağına alan var mı?
Burunn kemiği gözüktü diğer organlarıda oluşmuş sanırım bir sorun görmedi

fetal dna yaptırın bence

Yaptıracağım onun dışında böyle olup sağlıkla kucağına alan var mı acaba
Ben değilde bir arkadaşımın öyle oldu bebegi sağlıklı doğdu şuan 3 yaşında yakışıklı bir oğlan. Yalancı pozitif çok oluyor taramalarda. Yeğenimin taramaları sağlıklıydi down sendromlu doğdu. Bu deneyimlerden sonra şahsen taramalara hiç guvenmedigim için direkt fetal dna yaptırmıştım.

İkili test sonucuna bende güvenmiyorum ama bu ölçüm beni çok üzdü çok yıprattı

Yaptıracağım onun dışında böyle olup sağlıkla kucağına alan var mı acaba
arkadasıma dendi. hatta direkt isterseniz sonlandıralım gebeliği dediler. ama arkadasim amniyosentezi de, gebeliği sonlandırmayı da kabul etmedi. kızı bu sene 2.sınıfa gecti. gayet sağlıklı. bence fetal dna yaptırın. o da rüskli çıkarsa detaylı ultrasonda netleşir bebeğin sağlık durumu

Hiç üzülmeyin şimdi, daha bir şey yok tek bulgudan bir şey çıkmaz inşallah. Fetal dna yaptıracakmissiniz zaten onun sonucu da temiz gelir inşallah.
Hiç üzülmeyin şimdi, daha bir şey yok tek bulgudan bir şey çıkmaz inşallah. Fetal dna yaptıracakmissiniz zaten onun sonucu da temiz gelir inşallah.
İnşallah öyle olur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…