Ense kalınlığı

Sağlıkla gelsin miniklerimiz ama bildiğim kadarıyla dawn sendromu için herhangi bir tedavi yok yani doktorum öyle söylemişti testlerede eşim karşı ama ayrıntılı ultrasona girecem
Maalesef canım sendromlu olsa bile bir tedavisi yok istersen gebeliği sonlandırabiliyorsun yada öğrenip ona göre hazırlıklarına başlayabilirsin ama tabi doğmadan kimse yüz de yüz sonuç veremez anca yaradan bilir Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar 13 haftalık tüp Bebek ile hamileyim bugün kontrolm vardı ultrasondaki ölçüm ense kalınlığı 2 mm çıktı ama burun normal doktorum sınırda bı değer dedi insersen genetik test yapalım dedi yada ona benzer birşey dedi ben anlamadım çünkü adam bı saat konuştu benim beynim durdu hiç birşey anlamadım o testi de istemedim zaten 😥😥 acaba o değerde olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı gerçekten çok kötüyüm iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var😔😔
2 mm yüksek mi ya? Daha 13 haftalık yani o incelebilir zamanla. Ölçüm hatası bile olabilir. 8-10 mm çıktığı halde zamanla azalabilir diyen doktorları gördüm kaç videoda. Bence endişe edecek bir durum yok ama içiniz rahat etsin isterseniz fetal dna testi yaptırın yine de. Sağlıkla gelsin minik 🙏

Açıkçası eşim şuan herhangi bir teste karşı ne gelirse Rabbimden diyor doktor banada yüzde 70 sağlıklı dedi bide bu ense kalınlığı yani genetik olabiliyormu aileden herhangi biri kaslı maslıyla ondan olabilir mi çünkü benim kardeşim maşallahı var
Genetige bagli belki dayısı gibi olur bilemezsin hiç canını sıkma ayriintiliya gir perinatologa git ondan duy Allah in izniyle hicbisey olmaz dua et

X