Ense kalınlığı

fiyonklklk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
45
9
32
Merhaba.
12 haftalıkken ense kalınlığımız 0,48 çıkmıştı. İkili test sonucumuzda 23.000 de bir. Fakat 14+3 te ense kalınlığımız 2.99 çıktı. Doktorumuz fenal dna testi önerdi. Böyle sonradan kalınlaşma yaşayan var mı?

14+3'te neden tekrar ense kalinligina bakildi ki? Bu olcumlerin dogru sonuc vermesi icin 11-13 hafta arasi yapilmasi lazim, ilerleyen haftalarda sinir kriterleri de degisebiliyor. Sizin haftanizda 2.99 yuksek olmayabilir. Bence baska bir doktora (mumkunse perinatologa) daha danisin.

Merhaba.
12 haftalıkken ense kalınlığımız 0,48 çıkmıştı. İkili test sonucumuzda 23.000 de bir. Fakat 14+3 te ense kalınlığımız 2.99 çıktı. Doktorumuz fenal dna testi önerdi. Böyle sonradan kalınlaşma yaşayan var mı?
Sizin son durumunuz ne oldu bende 11+1 haftalık hamileyim ense 3mm cıktı.pskolojik olarak cok zor günler geçiriyorum

Sizin son durumunuz ne oldu bende 11+1 haftalık hamileyim ense 3mm cıktı.pskolojik olarak cok zor günler geçiriyorum
merhaba, geçen hafta fetal dna testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz. 3mm sınır bir değer aslında büyük risk yok ama insan yinede korkuyor. ikili test sonucunuz nasıl geldi yaptırdınız mı?

Benim başıma geldi ve dedikleri gibi de oldu. Ben sonlandırdım. Öncelikle testlerinizi kenara bırakın. Ense kalınlığı çok önemli değil. Bunun yanında burun kemiği çok önemli sizler bebeklere 12 hafta boyunca bekleyeceğiniz için doktorlar çok yavaş hareket ediyorlar. Benim düşüncem. Enseyi görebiliyorsan burnuda görürsün kalbide ben bu oyuna geldim malesef . Doktorların yüzünden çok geç bir şekilde sonlandırdım.

X