• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

şuan bende aynı durumdayım 11 hafta da 2 mm ölcüldü devlette özel 1.75 ölçtü 2 li teste gönderdiler beklemek çok zor inşallah bende sizin gibi bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım çok üzgünüm
3mm altı sorun değil ki. İyi bir perinatoloğa gidin kafanızdaki soru işaretinden kurtulun geçmiş olsun stres kötü etkiliyor stres olmamaya çalışın

3mm altı sorun değil ki. İyi bir perinatoloğa gidin kafanızdaki soru işaretinden kurtulun geçmiş olsun stres kötü etkiliyor stres olmamaya çalışın
evet aslında sınırda bile değil ama devlet hastanesindeki doktor o kadar karamsar konuştu ki kendi doktoruma gittim o aslında korkulacak bir şey yok ama yine de temkinli olalım dedi perinatolojiye gittim bende bir sıkıntı görmediğini söyledi enseyi de 1.3 m ölçtü 2 li tarama testi yaptılar sonucu bekliyoruz işte o doktor şüpheyi içime düşürdü bir kere inşallah sonuçları temiz gelir ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım dua edin inşallah

evet aslında sınırda bile değil ama devlet hastanesindeki doktor o kadar karamsar konuştu ki kendi doktoruma gittim o aslında korkulacak bir şey yok ama yine de temkinli olalım dedi perinatolojiye gittim bende bir sıkıntı görmediğini söyledi enseyi de 1.3 m ölçtü 2 li tarama testi yaptılar sonucu bekliyoruz işte o doktor şüpheyi içime düşürdü bir kere inşallah sonuçları temiz gelir ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım dua edin inşallah
Bu işin sırrı mutlu gebelik geçirmekte. Yaşınız 30 üstü ise tarama testleri riskli çıkar 19-21 hafta arasıydı sanırım detaylı ultrasonda sorun çıkmazsa sorun yoktur. Sağlıkla gelsin bebeğiniz bol enerji toplayın bebek bakmak zor iş. Etraftakiler de düzgün yardım etmezse zor oluyor benim öyle

Back