ee peki ne onerdiler? Cvs sordunmu?Malesef sonuçlar kötü ense kalınlığı artmış ters kan akımı varmıs
Canim naptin sonuc iyidir umarimCvs önerdilr tabi amino. önermedi onun için beklemem lazım dedi
Canımm hiç takma kafana sırf bu durumu yaşayan ailelere ümit olabilmek için üye oldum bu siteye. 5.3 tü bizim ense kalınlığımız gitmediğimiz hastane kalmadı hepsi isterseniz alalım dediler fakat aklımın ucundan bile geçirmedim bu durumu. Maddi durumun nasıl bilemem ama ben Ankara Hrs hastanesinde Nejat İmirzalıoğlu'na nifty testi yaptırdım 1.5 yıl önce 1500 dolar dı yanlış hatırlamıyorsam, benden bi tüp kan alıp yurtdışına yolladılar ve kesin sonucu size 14 gün içinde yolluyorlar. Aminyosentezi tavsiye etmem bebek için çok zararlı. Benim paşam şuanda 14 aylık ve çok şükür gelişimi yaşıtlarından önde gidiyor. Sakın ümidinizi kaybetmeyin şuan tek pişmanlığım o 15 günü karnımdaki bebeğime ve çevremdeki insanlara zehirettiğimMerhaba...Bebeğimiz 3 aylık oldu cinsiyetini öğrenme ümidi ile hastahaneye gittik bebişimiz de 5.2 mm ense kalınlığı tespit edildi. Doktorumuz da ultrason sonuçlarına bakarak Down sendromu riski var diyerek ikili test yapmamızı istedi.
Bir yanlışlık vardır diyerek Özel hastahaneye gittik hemen uzman doktorda aynı şeyi söyledi ve hastahane de ki profa yönlendirdi bizi. Profun yaptığı detaylı Ultrason da ise 5.54 mm ense kalınlığı, tüm vucutta ödem çıktı. Burun kemiği çıkıntısı %5'in altında olsa da var tanısı koyuldu ayrıca kalp atış hızının da fazla olduğu (180) belirtildi. Prof bizden en kısa zaman da cvs yapılmasını istedi. 5 gün sonra İnşaAllah cvs yaptırmış olacağız.
Arkadaşlar aranızda benzer teşhisler konulmuş olup sağlıklı bebeği olan var mı?
(Eşimle beraber ağlamaktan yaşlandık uyku uyuyamaz olduk. O tabletten ben pcden devamlı bişeyler araştırma halindeyiz. Saniyeler saat gibi oldular geçmek bilmiyorlar.)
C
Canımm hiç takma kafana sırf bu durumu yaşayan ailelere ümit olabilmek için üye oldum bu siteye. 5.3 tü bizim ense kalınlığımız gitmediğimiz hastane kalmadı hepsi isterseniz alalım dediler fakat aklımın ucundan bile geçirmedim bu durumu. Maddi durumun nasıl bilemem ama ben Ankara Hrs hastanesinde Nejat İmirzalıoğlu'na nifty testi yaptırdım 1.5 yıl önce 1500 dolar dı yanlış hatırlamıyorsam, benden bi tüp kan alıp yurtdışına yolladılar ve kesin sonucu size 14 gün içinde yolluyorlar. Aminyosentezi tavsiye etmem bebek için çok zararlı. Benim paşam şuanda 14 aylık ve çok şükür gelişimi yaşıtlarından önde gidiyor. Sakın ümidinizi kaybetmeyin şuan tek pişmanlığım o 15 günü karnımdaki bebeğime ve çevremdeki insanlara zehirettiğim
Sakın korkma Rabbime sığın tevekkül et o sana en layık olanı yollayacaktır. içini ferah tutki bebişin de huzursuz olmasın :)Merhabalar.... Öncelikle bunları yaşayan bi anne olarak bizlere böyle umut verici bi yzi yazmanız çok güzel Allah razı olsun....çünkü anca yaşayan birileri olarak birbirimizi en iyi biz anlarız çok zor bi durum yaşadığımız Rabbim kimseyi böyle sinamasin... Bnde neredeyse iki aydır yaşıyorum bunları ikili test için gittiğim gün yıkıldım böyle bi sonuçla karşılaşınca...ense kalınlığımiz 4.9mmcikti... ömrüm boyunca unutamicam o günü yigildim kaldım o gün anladım herşey Rabbimin elinde çünkü bizim elimizden bisi gelmio çaresiz kaldığım zamanlardan birini yasadim... Bn amnio yaptırdım daha geniş kapsamlı baktığı için tüm riskleri göze alarak...sonraki süreç daha yıpratıcı beklemekkkk :-( ilk sonuclarim iyi geldi çok sukur ama genede korkuyorum kesin sonuvlarim i bekliyorum sonrasında ayrıntılı ultrasonum var offff :-( hep dua ediyorum çok dua ediyorum Rabbim evlatlarimixi bize bağışlasin Bu durumu yaşayan bütün anne adaylarinin yardımcısı olsun...
Canım benim ense kalınlığı normal çıktı ama ikili test orta derecede riskli çıktı bende ona üzülüyorum. Bizim sadece test öyle diğer ultrason bulgularının hepsi normalEvet canım haklisin aynn bnde buraya üye olduktan sonra ne kadar çok yaşayan varmış dedim insanın başına gelince sadece kendisinin başına gelmiş gibi hissediyo ama öyle degilmis... Sizindrmi ense kalinliginiz var... İnşallah deddigin gibi ihtimaller boşa çıkar inan tek isteğim bu
Kesinlikle haklısın canım testler bana para tuzağı gibi geliyor ve bakıyorum ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bunların hepsi ihtimal olasılık ve allahım çok büyük ben inanıyorum sağlıklı olacaklarÜzülme canım bnce hiç ultroson bulguları daha önemli eminim bebisinin biseyi yoktur ama bu testler bizi mahvediyo inan hamileligimin tadını bile çıkartamıyorum :-( hep bi korku var icimde Rabbim bu sınavı hayirlisiyla geçmeyi nasip etsin hepimize
Arkadaşim bebeğini kucagina aldin mi benim bebegiminde ense kalinligi 6.9 mm çikti umarim almişsindr mesaji gorurmusun bilmiyorum cvp yazarsan cok sevinirimmBen 16 haftalik hamileyim benimde bebegim 12. haftada 6.9m cikmisti.. bende cvs yaptirdim temiz ciki ama bugun cvs aratiriken bi doktor %2 yanilma payi var demis amiyosentezde yaptirmayi taviye etmis.. cunku ikisi farkli cikabiliyomus.. kafam iice bulandi.. sende ben gibisin seni cok iyi anliyorum
EwrGeçmiş olsun amnio yada CVS yaptirdinizmi
et yaptirdim cvs yaptirdi ilk sonuc temiz cikti ikinci sonuc 2 hafta sonra cikacak sizin bir bilginiz var miGeçmiş olsun amnio yada CVS yaptirdinizmi
Tesekur edrim bu aradaGeçmiş olsun amnio yada CVS yaptirdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?