Bebeğiniz sağlıkla gelsin* demek için yorum yapmak istedim..
Bir bilgim yok maalesef..
konunuz üstlere taşınsın diye yazıyorum
Merhaba, ense kalınlığı bebeğin crl sine göre bakılır. Baş popo mesafesi büyüdükçe artış gösterir. Örneğin, baş-popo mesafesi 45 mm iken üst sınır değer 2.1 mm, 84 mm iken ise 2.7 mm'dir.
Ha bu sınırları geçmesi ya da altında kalması ne sağlıklı ne de sağlıksız olduğunu gösterir. Bunlar sadece değerlendirme basamaklarındandır. Benim burun kemiği de vardı, ensesi de 1.8di ama ikili taramamda 1/70 risk çıktı. Sonunda Nifty yaptırırken bulduk kendimizi.
Hiçbiri ne rahat olmak için ne de paniklemek için yeterli sebepler. Ha enseyi 3e kadar normal kabul eden hekimleri de okuduk burada. Yerinizde olsam farklı hekimlere gider ve kontrol altında kalırdım.
Mrb ense kalınlığı ile ilgili ne yaptınız en son benimde şuan 11+3 haftadayım ense kalınlığı 3 mm dedi doktor çok canım sıkkın hatta kan testi yaptırtmadı direk fetal DNA testi yaptırın dedi ne yapacağımı bilemiyorumMerhaba kizlar 11 hafta 6 gunlukken ultrasonda bebegimin ense kalinligi 2.4 cikti doktorum sinir 2.5 mm dedi sinira yakinmisim bebegim haftasindan 1 hafta onde gidiyor burun kemigide goruldu 2.2 mm cok korkuyorum kotu biseymi bebegim sagliklikli olurmi 3 gebelok kaybim var bu bebegimide kaybetmek istemiyorum
Mrb ense kalınlığı ile ilgili ne yaptınız en son benimde şuan 11+3 haftadayım ense kalınlığı 3 mm dedi doktor çok canım sıkkın hatta kan testi yaptırtmadı direk fetal DNA testi yaptırın dedi ne yapacağımı bilemiyorum
Merhaba bebek nasıl siz nasılsınız. Bizede ensemiz kalın denildi düştüm bu forumlara içimi rahatlatmak yazı ariyirumMerhaba kizlar 11 hafta 6 gunlukken ultrasonda bebegimin ense kalinligi 2.4 cikti doktorum sinir 2.5 mm dedi sinira yakinmisim bebegim haftasindan 1 hafta onde gidiyor burun kemigide goruldu 2.2 mm cok korkuyorum kotu biseymi bebegim sagliklikli olurmi 3 gebelok kaybim var bu bebegimide kaybetmek istemiyorum
Merhaba bebek nasıl siz nasılsınız. Bizede ensemiz kalın denildi düştüm bu forumlara içimi rahatlatmak yazı ariyirum