Ense kalınlığı 5 mm

Benim 4 mm cıkmıştı perinatolog muayenesine girdim ve kalp kapakçıklarında eksiklik,vücutta ödem ayakta çarpıklık olduğu yaşamla bağdaşmadığı doğsada cok ağır ameliyatlar olacağı ve yine yaşamına yüksek ihtimalle devam edemeyeceği söylenmişti. Ben gebeliği sonlandırdım kistik higroma tanısı kondu ve pataloji sonuçlarında down sendromuda cıktı. Sizin inşallah sadece ödemler vardır ve gerileme olur

Size çok geçmiş olsun çocuğunuza sağlıkla bakmanıza çok sevindim. İnşallah hep güzel günlerini görün inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi

Çok geçmiş olsun size umarım tekrar yaşamazsınız. Bende çok umutlu değilim

Çok geçmiş olsun size umarım tekrar yaşamazsınız. Bende çok umutlu değilim
Sonrasında 2 sağlıklı gebeliğim oldu çok şükür ilki çok üzen bir tecrübeydi zaten rastlantısal bir durummuş bu. inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız sadece ödemler olduğunda gerileme yaşayanlar oluyor ama anomali de eşlik ediyorsa işler zorlaşıyor. İyi bir perinatolog muayenesi olun o sizi yönlendirsin hakkınızda hayırlısı olsun

Amin teşekkür ederim.

Ben de 23 haftalık hamileyim 4 gün önce yapılan detaylı ultrasonda ense kalınlığı 7.4 çıktı. Bu zamana kadar herşeyimiz çok güzeldi. Dünyam yılıdı çok kötüyüm. 2 gün önce amniyosentez ve fetl dna verdim sonuçları bekliyorum beklerken gün gün ölüyorum içim acıyor . Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah çok korkuyorum.

Merhaba sonuclarınız geldi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…