Ense kalınlığı 4,5 ve ödem ,cvs önerildi

Yok ben istanbul da kalmıyorum ve ben bu işlemlerden çok önce öğrendim cinsiyeti 13 haftalık ken öğrenmiştim bu olaylar 17 haftalık ken başıma geldi 21 haftalikken amniyosentez yaptırdım

Cvs işlemi tam olarak ne oluyo acaba

Allah yardımcınız olsun tekrar bi bebeğiniz olur inşallah çünkü bunun sonucu karar vermekte kolay değil üzmeyin kendinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı duygular yaşadım tekrar anne olursunuz allah büyük sizin risklerde varmış size zarar verme durumları varmış ben on sonucu temiz aldım inşallah kesin sonuçta iyi gelir bana fetal dna da yapsak netleştirmek için amniyosentez yapmalıyız dediler bende direk amniyosentez yaptırdım iki kere eziyet olmasın diye çünkü bir an önce öğrenmek istedim inşallah kesin sonuçta iyi gelir diyorum yarın almaya gideceğim çünkü

İnsalah sizinde çok iyi gelir sonuçlarımız

İnşallah sonuçlar temiz gelir yavrunuz sağlıklı olur dualarım sizlerle rabbim yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin

Benden sonra benzer sorunlara cevap arayanlar ıcın yazıyorum :cvs sonucu trisomy 21 down send

Bana da down sendromlu olabilir dediler sıvı alallım dediler izin vermedim herşey kabulümdür dedim ve hiç stres sıkıntı yapmadım alllahın hikmeti kan verebilirsin takıntılı isen kan %99 sıvı da düşük riski var kıızm maşallah çok sağlıklı

Size down olabilir diye 2li testte demıslerdir ,öyle degıl mi ? Amniyosentez ve cvs kesın sonuç verir cunku bebegın dna Sı detaylı incelenir ,ikili test ise bir ortalama oran verır ve bu su demektirrmegın 80:1 down sendromu;yani sizinle aynı durumdaki 80 annenin sadece 1i down sendromlu demektir bu da .ne mutlu ki siz o 1kişi degılmıssınız.Allah yavrunuzu size bağışlasın ,benım bebegımın plesentasından parça aldılar sonuç kesin trisomy 21geldı yani down sendromu

Siz doğum yapacaksınız dimi bi bayan aldırdım demişti

Canım bebegımı aldırmak zorunda kaldım ben 4.5 ense kalınlıgı vardı cvs yapıldı.yüzde 99.5 trisomy21 yani down geldı sonuç
Allah sabırlar versin yardımcınız olsun inşallah tekrar bebeğiniz olur herşey bizim için bu hayatta o süreçleri bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…