Ense kalingi olcumu 9 mm :((

Doru soluosun cnm ama insan karninda bi can tasiyinca bide bole bisi duyunca dusunmeden arastirmadan edemio iste (

Araştırman çok normal,fakat dua et ve vesveseye yenik düşme,korkularına müsaade etme,asıl kaygılar senden korksun

Araştırman çok normal,fakat dua et ve vesveseye yenik düşme,korkularına müsaade etme,asıl kaygılar senden korksun
Cookk haklisiniz yer gök dua üstüne Allah hepimizin tum zorda kalip Allaha sığınan ların dualarini kabul eder ins

Arkadaslar merhaba
bugun hastaneye gittim ikiki tarama sonucumu almak icin gozum once ense kalinligi olcumune gitti kac olculmus die 0,65 mm yaziodu yas riskim 1:888 trisomy 13 ve 18 riskim 1:10000 cikmisti drum gayet guzel dedi icim baya rahatladi .muhtemelen hemsire bendeki kagida yanlis yazmis.tarama icin giden kagida drum kendi yazmisti cunku.hicbisiyin garantisi yok ama yinede daha umutluyum artikk destek veren bana dua eden herkeze cookk tsk ederimm Allah razi olsun hepinizden bu durumda olan herkeze dua ediorum suanda Allah kimseye yasatmasin evlat acisi cok baskaymiss.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin çok iyi bilirim beklemeyi.bende toxoplazma ile çok uğraşmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…