Enox 4000 iğne kullananlar bakar mısınız

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Meraba arkadaşlar 3 haftalık hamileyim. 2 tane düşüğüm var ikisinde de kalp atışı oluşmadı ve kürtajla sonlandı. Gebelik planladıgımdan beri asprin kullanıyorum. Bugun de gebeliği öğrenince doktorum kan sulandırıcı iğne başlayalım dedi. İlk iğneyi hemşireye yaptırdım kolumdan vurdurdum biraz yanabilir dedi. Ama ögleden beri kolumun agrısı dinmedi ve şimdi de biraz şişti gibi kolumu kaldırınca bile ağrıyor. Bu normal bir durum mu bilen var mı? Bir de göbekten de vuruluyormuş onu da gösterdi hemşire sizce hangisi daha hafif oluyor göbekten mi devam edeyim kol mu?

Ben 3 düşükten sonra yeniden hamile kaldım 6. haftadan beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Başlarda Clexane'dı, iğnesi kalın diye Enox'a geçtik. Bugün 36 hafta bitti çok şükür. 30 haftadır kendim göbeğimden vuruyorum, en rahatı bence. Göbek deliğinden 4 parmak sağa veya sola doğru ilerleyerek vurabilirsiniz. İğneyi vurmadan önce vuracağım yere biraz kolonya sürüyorum pamukla, iğneyi dik açıyla yavaşça vuruyorum. Bitince de aynı kolonyalı pamuğu oraya koyuyorum. Vurduğum yeri unutmamak için çift sayılı günlerde sağ tarafa, tek sayılı günlerde sol tarafa vuruyorum. Koluma cesaret edemezdim açıkçası, göbekte yağ dokusuna vurulduğu için kolay ve rahat.

Maşallah Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir kaç yerde okudum göbek deliğinden cok acıyor diye ama yarın onu deneyeceğim olmadı kendim vurabilir miyim bilmiyorum benim biraz iğne korkum var hiç bir şekilde bakamıyorum. Ama koldan her vurulduğunda böyle agrı olucaksa hiç bir şey yapamam herslde kolumu bile kaldıramıyorum o derece agrıyor. Kendimi de kastım galiba biraz ondan mı oldu bilmiyorum. Bebeğim saglıkla gelişsin de her şeye katlanırız Allahın izniyle

Hayırlısıyla ,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Aynı iğneyi ben göbekten vuruyorum morariyor yine ama hemşire normal dedi 5 dk yakıyor sonra geciyor

Amin canim hepimizin kalbiniferah tut allah onu nasip edecekse mutlaka sağlığını bereketini yanında verecektir hiç kötü dusunme
Öyle tabi ki canım Rabbimden gelene razıyız nasibimizde ne varsa onu yaşayacagız. Bu sefer güzel şeyler hissediyorum önlemimizi aldık takdirini bekliyoruz

Kızlar merhaba . Bende 7 haftalık hamileyim . Bende enox kullanıyorum . Bu iğneyi ne kadar süre kullanacağız ? Benim doktorum önümüzdeki haftadan itibaren üç günde bir vur iğneyi dedi. Sanırım iğnenin de zararları olabilir mil. Sizin doktorunuz basıl bir yol izliyor

Bu şekilde azaltarak biraktryor

arkadaşlar merhaba elimde 4000 ve 6000 binlik enox kan sulandırıcı mevcut ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilrmi ücretsiz gönderim yapabilirim fakat son kullanma tarihi eylül son bir ay içinde kullanılması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…