- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 44
Vakitten dolayı mı olmuyormuş ? Vakitte var aslında amaIşte keşke yapılsa bu sene de ya
Çok utanma gı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakitten dolayı mı olmuyormuş ? Vakitte var aslında amaIşte keşke yapılsa bu sene de ya
Çok utanma gı![]()
Geçen sene bir sürü kategoride adaydım ,hiçbirinde 1.olamadım .Başka topikte yaptık biz bir dalda oldum 1.ama söylemem![]()
Seni aday gösterilsen eminim KKnın %90 ı sana oy verirBenim için biri sensin zaten![]()
Geçen sene Mege de yollanıyordu,belki imkan meselesi ,zaman meselesidir.Belki aday olmasına kızanlar vardı şikayet olmuştur ,olmayacak dendiyse tamam işte kaşımayın daaVakitten dolayı mı olmuyormuş ? Vakitte var aslında ama![]()
Önümüzdeki yıl inşaallah:)Işte keşke yapılsa bu sene de ya
Çok utanma gı![]()
Sağol canım ama ben aday olmuyorum...Seni aday gösterilsen eminim KKnın %90 ı sana oy verir![]()
Biliyorum ,1.olacağın kesin olduğundan aday yapmıyorlar zaten seniSağol canım ama ben aday olmuyorum...![]()
Yok o kadar abartmayalım...Biliyorum ,1.olacağın kesin olduğundan aday yapmıyorlar zaten seni![]()
Yavrum,ben yönetime söylemiştim,Geçen sene Mege de yollanıyordu,belki imkan meselesi ,zaman meselesidir.Belki aday olmasına kızanlar vardı şikayet olmuştur ,olmayacak dendiyse tamam işte kaşımayın daa![]()
Vakit ile alakası yok canım biliyorsunuz ben hallediyorumGeçen sene Mege de yollanıyordu,belki imkan meselesi ,zaman meselesidir.Belki aday olmasına kızanlar vardı şikayet olmuştur ,olmayacak dendiyse tamam işte kaşımayın daa![]()
Yok alakası yok canım bu yıl yapılmama kararı alındıYavrum,ben yönetime söylemiştim,Nevreste de biir,aday olmak istemiyorum demiştim. Zor ikna etmişti beni.
Ayrıca benden başka ediler de adaydı. Sadece Nevo değildi.
Neyse ilgisi sıfır bence.
Vakit geçmiştir bu sene akla gelene kadar![]()
Sen çok yoğun oluyorsun ya ,belki zorlanırsın diye kıyamadım daVakit ile alakası yok canım biliyorsunuz ben hallediyorum![]()
O zaman sebep ne olabilir?Vakit ile alakası yok canım biliyorsunuz ben hallediyorum![]()
Yok canım enler çok zor bir iş değil yapılabilirSen çok yoğun oluyorsun ya ,belki zorlanırsın diye kıyamadım da![]()
Yönetimin kararıYa
O zaman sebep ne olabilir?
Yapılsa da bence yine geçen seneki adaylar gösterilir,1.olurdu.Oylama çok azdı sanki geçen sene.Bir yemek yarışması gibi yüzlerce katılım yoktu .Yavrum,ben yönetime söylemiştim,Nevreste de bilir,aday olmak istemiyorum demiştim. Zor ikna etmişti beni.
Ayrıca benden başka ediler de adaydı. Sadece Nevo değildi.
Neyse ilgisi sıfır bence.
Vakit geçmiştir bu sene akla gelene kadar![]()
Saygı duyarızYönetimin kararı![]()
Teşekkür ederiz:)Saygı duyarız![]()
Rica ederizTeşekkür ederiz:)