Çok eğlenceli olur en'ler yarışmasıHerkese selam arkadaşlar :) 2017 en'ler yarışması bu sene olacak mı ? Bilen varsa bilgi verebilir mi ? Tek olmasını isteyen ben değilimdir herhalde :)
Ben kendi adıma çok istiyorum ,bakalım bizden başka var mı isteyen ?Çok eğlenceli olur en'ler yarışması
Istek fazla olursa,neden olmasın..
Öyle mi ? Ben görmemiştim,teşekkürler bilgi için :)Bu sene olmayacağını söylemiştiNevreste
Neyin en i yani:))Ne nasıl canım ?
Sitede yarışma oluyor ya her yıl , en iyi nick,en iyi profil resmi vs. seçiliyor :)Neyin en i yani:))
Kk'deNeyin en i yani:))
Olsaymış iyiymiş aslındaNeden olmıyacakmış bir iki katagoride birincilige oynadıydım birinci olduğumda vardıama madalya falan takmadılar
Ben de en seçildimdi büssürüNeden olmıyacakmış bir iki katagoride birincilige oynadıydım birinci olduğumda vardıama madalya falan takmadılar
Eğlencesi yeter gerçi :)) ama olmayacakmış galibaBen de en seçildimdi büssürüyok madalya falan evet
Bana taksınlar istiyom takmiyorlar ühüüüOlsaymış iyiymiş aslındahem belki bu sefer madalya da alırdın
Bu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçtiÖyle mi ? Ben görmemiştim,teşekkürler bilgi için :)
Ben de en seçildimdi büssürüyok madalya falan evet
Sitede yarışma oluyor ya her yıl , en iyi nick,en iyi profil resmi vs. seçiliyor :)
Kk'de
En duygusal
En canayakın
En güzel kullanıcı adına sahip
En güzel avatara sahip
En en en
Herkes adaylarını bildiriyor ö.m ile.
Sonra o adaylar liste halinde yazılıyor ve oylanıyor.
Son aya yeni girdik Nevo?Bu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçti
Zamanı neden geçti ki yılbaşına kadar olmuyor muyduBu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?