Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eğlenceli olur en'ler yarışmasıHerkese selam arkadaşlar :) 2017 en'ler yarışması bu sene olacak mı ? Bilen varsa bilgi verebilir mi ? Tek olmasını isteyen ben değilimdir herhalde :)
Ben kendi adıma çok istiyorum ,bakalım bizden başka var mı isteyen ?Çok eğlenceli olur en'ler yarışması
Istek fazla olursa,neden olmasın..
Öyle mi ? Ben görmemiştim,teşekkürler bilgi için :)Bu sene olmayacağını söylemiştiNevreste
Neyin en i yani:))Ne nasıl canım ?
Sitede yarışma oluyor ya her yıl , en iyi nick,en iyi profil resmi vs. seçiliyor :)Neyin en i yani:))
Kk'deNeyin en i yani:))
Olsaymış iyiymiş aslındaNeden olmıyacakmış bir iki katagoride birincilige oynadıydım birinci olduğumda vardıama madalya falan takmadılar
![]()
Ben de en seçildimdi büssürüNeden olmıyacakmış bir iki katagoride birincilige oynadıydım birinci olduğumda vardıama madalya falan takmadılar
![]()
Eğlencesi yeter gerçi :)) ama olmayacakmış galibaBen de en seçildimdi büssürüyok madalya falan evet
Bana taksınlar istiyom takmiyorlar ühüüüOlsaymış iyiymiş aslındahem belki bu sefer madalya da alırdın
![]()
Bu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçtiÖyle mi ? Ben görmemiştim,teşekkürler bilgi için :)
Ben de en seçildimdi büssürüyok madalya falan evet
Sitede yarışma oluyor ya her yıl , en iyi nick,en iyi profil resmi vs. seçiliyor :)
Kk'de
En duygusal
En canayakın
En güzel kullanıcı adına sahip
En güzel avatara sahip
En en en
Herkes adaylarını bildiriyor ö.m ile.
Sonra o adaylar liste halinde yazılıyor ve oylanıyor.
Son aya yeni girdik Nevo?Bu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçti![]()
Zamanı neden geçti ki yılbaşına kadar olmuyor muyduBu yıl enler yapılmayacak zaten zamanı geçti![]()