english homedan 2.kalite ürün

• Konu Sahibi Konu Sahibi blnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar haftasonu english homedan bir yatak örtüsü birde mutfak önlüğü masa örtüsü falan aldım masa örtülerinin fişinde 2.kalite ürünler geri alınmaz yazıyor.2.kalite ürünler defolumu oluyor cok cahil olarak gördüm kendimi ama 2.kalite ürün nedmek.görünürde hiç bir defosu yok ama yıkayınca boyasını falan salarmı acaba diye bir korku kapladı çeyizlik diye yıkamıyorum daha ama üstünde 2.kalite ürün yazmıyor.aldığım ürünler vıvıan pathwork yatak örtüsü %50 indirim varmış 84 liraya aldım birde derry leke tutmaz masa örtüsü damacana örtüsü önlük falan aldım bunlarda 67 lira
eldiven ve önlük bu bunun masaörtüsünü birde damacana örtüsünü 67 liraya aldım
birde bunun pembesini aldım85 lira

Son düzenleme:
2. kalite, kalan kumaşlarla yapılan ürün, desen kayması olan ürün olabilir. Mesala english home 2.kalite ürünlerinde genelde desen kaymaları olur, kumaş aynı olduğundan boya vs. sorun olacağını sanmıyorum. Değişim yapmıyorlar ki zaten normal ürünleri değiştirmek bile sorunlu:) Üründe gözü rahatsız edecek birşey yoksa keyfini çıkar derim...

ya ztn 2.kalite olduğunuda bilmiyorum fişinde öyle yazıyordu.2.kalite ürünlerde değişim ve iade yoktur yazıyordu onun için sordum bugünde ordan nevresim aldım dayanamıyorum girdikçe bişy alıp çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…