• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

English Home Outlet

prenses22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
17
0
86
İstanbul
Kızlaaar English Home fanıyım tam anlamıyla tüm mağazalarını gezmek istiyorum ama hiç vaktim yok. Hangi outleti daha kapsamlı yardımcı olur musunuz? Eminönü, Star City ???

selam yeni gördüm başlığını. english home'un outleti yok bildiğim kadarıyla. bugün ben de tam her mağazasında neden tüm ürünler bulunmuyor diye düşünüyodum english home için :D

fatih mağazası oldukça büyük bildiğim kadarıyla istanbul'da yaşamadığım için tam da net bir şey diyemiyorum. isterseniz info@englishhome.com.tr ye mail atın incelemek istediğiniz ürünün hangi mağazalarda bulunduğunu söylerler.

Mutlaka bir outleti vardır.zaten uygun fiyatları var kendi içinde yüzde 50 indirimler yapıyor yakalarsan outlete ihtiyaç duymazsın..

:) bugün starcity outlete gittim çok tatlı şeyler vardı tek kişilik yorganım eksikti aldım 29 tlye :) 2li yastık kılıfları 4.90 filandı arkadaşımla baya bi gezdik :) teşekkürler arkadaşlar :)

hayırlı olsun canım güle güle kullan :))

ben de english home'un 4 mevsim yorganının çift kişiliğini alıcam bekliyorum ama indrime girmedi bi türlü. çıtçıtlı annem illa ondan al diyor ama 100den fazla fiyatı bekliyorum bakalım havalar ısınıyor indirime girer belki :))

Engilish Home'un Edirne'de de outleti var kızlar. İstanbul'da da vardır mutlaka ama yerleri bilmek lazım. ara ara gidip bakıyorum çok uygun fiyatlı şeyler olabiliyor. yorgan kampanyasından biz de faydalandık kayınvalidem çift kişilik yorganı 39 a almıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben de şimdi şu bereket kuşlarına özeniyorum :)

teşekkürler :))

evet çift kişilik yorgan 39 tl benim 2 tane çift kişiliğim var diye almadım o yüzden. English Home acayip indirimlere giriyo hep takip edin kızlar :) bu arada o bereket kuşları ne işe yarıyo :17:

teşekkürler :))

evet çift kişilik yorgan 39 tl benim 2 tane çift kişiliğim var diye almadım o yüzden. English Home acayip indirimlere giriyo hep takip edin kızlar :) bu arada o bereket kuşları ne işe yarıyo :17:

canım bi işe yaradığını sanmıyorum içinde lavanta oluyor, aksesuvar olarak kullanılıyor sanırım :)

english home outleti eminönünde...eğer çarşıdan inerseniz 2.büyük göbekte solda kalıyor. Her zaman çok kalabalık, haftaiçi sabah bile...ben birkaç kez gittim ama birşey bulamadım. Çalışanın söylediğine göre kendileri bile yetişemiyormuş, gelen ürün hemen bitiyormuş ve kendilerine bile fırsat kalmıyormuş. Ürünlerin belli bir gelme tarihide yok; ama şöyle bir durum var. Mesela başka bir mağazasında teşhir ürünü olan bir nevresim var, yatağın üzerine koyup teşhir ediyorlar ve az süre kalıyor. İşte bu ürünlerin biz bile ne zaman geldiğini ve nasıl bittiğini bilmiyoruz dedi. Eğer yolunuzun üstü ise ve kalabalıktan korkmazsanız birazda şansınız varsa çok güzel ve ucuz şeyler satın alabilirsiniz. Google english home outlet yazınca adresi çıkıyor...

avcılar pelican avm bakabılırsen bak derım % 50 ındırım bıle oluyor bazen bende bahçelievlerde oturuyorum bızım burda olmasına ragmen avcılara gıdıyorum cunku teyzemde sıkı takıpcısı engılıs home en son gecen ay banyo ıcın sabunluk ve banyo havlusu aldı ındırımlı amam bazı urunler tabıkı bende gecen sene ındırımden 25 lıraya battanıye almıstım gecen ayda 6 lıraya havlu almıstım yenı modelelrden :)

fatihte englışh homenin 3 katlı mağzası var 3 üncü katı outlet geçen gün 20 milyona bornoz aldım nevresimler çift kişilk 50 ye geliyo yastık kılıfları 3,90 epey reklam yaptım neyse:1:

direk english home olarak değil genel anlamda outlet avm lerde mağaza açtıklarında oraya daha fazla ürün gönderiyorlar mesela optimum outlette de english home var ama direk english home'un outleti olmuş olmuyor yani ama sanırım aynı kampanya ve fiyatlar oluyor

adana için yazmıştım ist.da varmış demek ki yorumları okumalı :))

direk english home olarak değil genel anlamda outlet avm lerde mağaza açtıklarında oraya daha fazla ürün gönderiyorlar mesela optimum outlette de english home var ama direk english home'un outleti olmuş olmuyor yani ama sanırım aynı kampanya ve fiyatlar oluyor

istanbuldaki optimum outlette mi var

Back