Selam Arkadaşlar
Bütün evimin mobilyalarını burdan almakla nasıl büyük bir hata yaptım anlatamam..sakın benim yaptığım hatayı siz yapmayın buradan sakın mobilya satın almayın..EN kötü marka mobilyasının mobilyaları bile burdan çok daha iyidir emin olun paranızla rezil olmayın ben rezil oldum..
9 ay önce mobilyalarımı enginceden satın aldım.Ama benim problemim satın aldığım köşe koltuk Koltuğun rengi beyazdı koltukta hemen ilk ayında çıkmayan lekeler oluştu.Bir kaç ay sonra enginceye şikayetimizi söyledik.Kumaş firması evimize geldi sorun bizde değil süngerinde dedi.Sonra tekrar geldiler koltuğu atölyeye aldılar.Sünger değişimi oldu.Meğer beyaz koltuğun içine pembe sünger koymuşlar tabi her oturuşta baskı yaptığı için o renk beyaz koltuğun kumaşına geçmiş nasıl oluyorsa neyse süngeri değiştirip koltuğu yolladılar baktım ki lekeler hala var aynı kamyonla koltuğu geri gönderdim.yalvar yakar hatalarını kabul ederek koltuk kumaşını değiştirdiler.
Eşimle giderek koltuk kumaşı beğendik.Beyaz kumaşdan dilimiz yandığı için bu sefer koyu mor silinebilir bir kumaş seçtik.Lanet olsun o kumaşı seçtiğim güne.Neyse seçtiğimiz kumaş ile koltuk kaplanıp bize teslim edildi.Teslim edildiği günün ertesi günü dikiş yerinden koltuk söküldü.işçilikleri sıfır neyse dedik daha sonra koltuk inanılmaz toz tutmaya başladı yeni gibi değilde yıllardır kullanmışız gibiydi dedik yeni kumaş belki ondandır.Hergün süpürge ile tozları süpürdükten 1 saat sonra yine toz içinde kalıyordu.Tüy toplayıcı ile temizlemeye çalıştım oda olmadı.Sonra hemen akabinde koltuğun kumandalı sistemi motoru bozuldu.Lanet olsun 9 aylık koltuk haram zıkkım olsun verdiğim paraya.Tekrar enginceye şikayetimizi bildirdik.Sonuç koltuk kumaş firmasından geri döndüler kumaş pamukluymuş toz tutarmış.ya kim koltuğunun toz tutmasını ister ki böyle kumaşla koltuk mu satılır.Yazıklar olsun.çözümleri ise 1500 tl para verin kumaşı değiştirelim oldu.9 aylık koltuğa ne parası vericem.Verdiğim paralara zaten haram zıkkım olsun Daha sonra Mağazaya gittim Lütfü denilen şahıs ile konuşmaya bir afralar bir tafralar derdimi anlatmaya çalıştım ama yarım ağızla cevaplar verdi ve 1500 tl ücret ödeyin kumaş seçin dedi.mağazayı terkettim.Şimdi tüketici haklarına başvuracağım.