• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelliler için yaşam koçu

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,
Yaklaşık 1 haftadır zihinsel engeli sınırda olan kardeşim için özel eğitim uzmanları ile görüştüm fakat onlar kardeşim için en iyisinin yaşam koçu bulmamın olduğunu söylüyor yaklaşık 1 haftadır aramadığım yer kalmadı !!! Gebze/Kocaeli civarında bildiğiniz bu tarz yaşam koçları var mıdır? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?

Bir bilgim yok benimde, konunuzu güncel tutmak için yazıyorum.
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun.

Dediğiniz bölgede değil ama Ankara’da benzer bir iş yapan arkadaşım var. Genel olarak yaşam koçu değil özel ders adı altında çalışmalar sürdürüyorlar. Arkadaşım yüksek lisans öğrencisi, 300 tl alıyor saatlik. Engelli öğrencilerine kendi bakımı ve sosyal hayatta aktif olabilmesi açısından yardımcı oluyor. Özel ders olarak ararsanız bulabilirsiniz belki 😊

Öncelikle geçmiş olsun. Konu güncel kalsın belki bir bilen görür.
İnşallah kısa zamanda bulursunuz 🤲

Konuyu güncellemek için yazıyorum
Umarım bilenler çıkar

Merhabalar,
Yaklaşık 1 haftadır zihinsel engeli sınırda olan kardeşim için özel eğitim uzmanları ile görüştüm fakat onlar kardeşim için en iyisinin yaşam koçu bulmamın olduğunu söylüyor yaklaşık 1 haftadır aramadığım yer kalmadı !!! Gebze/Kocaeli civarında bildiğiniz bu tarz yaşam koçları var mıdır? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?
Yaşam koçu konusunu bilmiyorum ama okulda böyle bir öğrencimiz için aile gölge öğretmen tutmuş mesela, derse onunla giriyor. Okul çağında mi?

Pendikte var bildigim biri. Eger aradiginiz bölgede bulamazsaniz belki bir alternatif olabilir.
Cok cok uzak sayilmaz, tabi yakinda bulmanizi dilerim oncelikle. Allah yardimciniz olsun.

Back
X