• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engellemek istediğim, bana mesaj gönderemesin istediğim bir üyeyi nasıl engelleyebilirim? Engelle diye bir seçenek bulamıyorum kişinin sayfasında.

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Burada engellemek istediğim, bana mesaj gönderemesin istediğim bir üyeyi nasıl engelleyebilirim? Engelle diye bir seçenek bulamıyorum kişinin sayfasında.

Engelle seçeneği yok çünkü 🤷‍♀️ ban almazsanız iyidir herhangi bir üye için konu açtığınız için.

Gözardı ederseniz birdaha onun hiçbir mesajını görmezsiniz .

Evet yaa, normal hayatta cok atarim ben engel:KK43: peki bu uyeligi pasitftir uzgun filan, onu kendilerimi kapatiyo birimi mudahele ediyor?
Üyelik iptali istediyse üye admin kapatıyor ...bazen kk daki kurallara uyulmadigi takdirde bunlar şikayet edilince (kib) site kuralları gereği banlaniyorsun ...

Evet yaa, normal hayatta cok atarim ben engel:KK43: peki bu uyeligi pasitftir uzgun filan, onu kendilerimi kapatiyo birimi mudahele ediyor?
Üyelik iptali istediyse üye admin kapatıyor ...bazen kk daki kurallara uyulmadigi takdirde bunlar şikayet edilince (kib) site kuralları gereği banlaniyorsun ...

Back
X