- Konu Sahibi fataldanger
Burada engellemek istediğim, bana mesaj gönderemesin istediğim bir üyeyi nasıl engelleyebilirim? Engelle diye bir seçenek bulamıyorum kişinin sayfasında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana yazmasını nasıl engelleyebilirim o zaman?Engelle seçeneği yok çünküban almazsanız iyidir herhangi bir üye için konu açtığınız için.
Göz ardı et diye bir seçenek var oraya tıklayın.bana yazmasını nasıl engelleyebilirim o zaman?
Göz ardı et diye bir seçenek var oraya tıklayın.
O seçeneği kullanmak henüz nasip olmadıo seçeneğe tıkladıktan sonra artık bir daha yazamaz mı bana?
durum biraz karışık, burada anlatmasam daha iyi olur sanırım. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.O seçeneği kullanmak henüz nasip olmadıama bi deneyin bide o kişi sizin istemediğinizi bile bilemi yazıyor?
Rica ederim anlatmayın tabi yöneticilere rapor edin onlar gereğini yapar.durum biraz karışık, burada anlatmasam daha iyi olur sanırım. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Yonetime şikayet et ..yada msj i silerken gelen msj i görmemek için bir secenek var onu tıklabana yazmasını nasıl engelleyebilirim o zaman?
Bu durumda yazar ama ayarlardan özel mesaj seçeneğinde takip ettiklerimi seçin daha özel msj olusturamaz ...o seçeneğe tıkladıktan sonra artık bir daha yazamaz mı bana?
Evet o sizi gorebiliyor sadece siz onu goremiyorsunuzArkadaslar gözardi ettigimiz kisi attigimiz mesajlari gorebiliyormu?
Komple engelleme yokmu ya, ne anladimki o zaman ben bu goz ardi etmektenEvet o sizi gorebiliyor sadece siz onu goremiyorsunuz
Göz ardı edince biz onu gormiyoruz keşke komple engel olsa :))Komple engelleme yokmu ya, ne anladimki o zaman ben bu goz ardi etmekten![]()
Evet yaa, normal hayatta cok atarim ben engelGöz ardı edince biz onu gormiyoruz keşke komple engel olsa :))
Üyelik iptali istediyse üye admin kapatıyor ...bazen kk daki kurallara uyulmadigi takdirde bunlar şikayet edilince (kib) site kuralları gereği banlaniyorsun ...Evet yaa, normal hayatta cok atarim ben engelpeki bu uyeligi pasitftir uzgun filan, onu kendilerimi kapatiyo birimi mudahele ediyor?
Üyelik iptali istediyse üye admin kapatıyor ...bazen kk daki kurallara uyulmadigi takdirde bunlar şikayet edilince (kib) site kuralları gereği banlaniyorsun ...Evet yaa, normal hayatta cok atarim ben engelpeki bu uyeligi pasitftir uzgun filan, onu kendilerimi kapatiyo birimi mudahele ediyor?