Engeli kaldiran eski sevgili?

Herkes unutmuş demiş de 3 haftada kim kimi unutuyor yahu şaka mısınız siz? Şöyle durumlara yorum yaparken herkes de ne kadar cool, ne kadar gaddar maşallah sanki hiç eski sevgililerini stalklamadilar. Kimsede empati yok.

3 haftada unutmuş olamaz. Unutup da aman şunu surdan sileyim diye kaldırmış olması için daha uzun bir süre gerekir. Kaldı ki adam online durumundan bile anlam çıkaracak kadar değer vermiş. Belki yine aynı şeyi yapıyor? Benim eski sevgilimle böyle uzun uzun bakıp yazmama aptallığımiz vardı. Her ilişkinin kendine has saçmalıkları oluyor :) hiç kimle konuşuyor acaba demezdim o da demezdi inattan birbirimizden beklerdik. Eğer unutmuş olsa tatilde engeli kaldırmaz. Yazmanı istiyor belli ki ama sen yazma tabii ki beklemede kal.

Numaramı silmiş belli ki annemden baktm aynı seyleri görebiliyoruz . Numaramı o ilk kavga ettiğimiz gün sildigini düşünüyorum normalde ayrılmış olmamiza rağmen kayıtlıydı . Şuan yaşadığımız yerde olsa sevgilisi var onun yanına gitcek o yüzden kaldırdı derdim ama Şehir degistiriyo sürekli . Belki wp i silip geri yuklemistir

Haklisin, yillarca ask acisindan surunmus biri olarak soyluyorum.. engellesin.. gormek unutmayi geciktiriyor.. stalk hastaligi buyuk problem bence..eskiden o yoktu sansliydik

Acayip hoşuma gitti bu yorum

Bence yeni bir sevgili yapmış ve kız engellenenler listesinde numaraları görüp hesap sormasın diye engelini kaldırmış

Boşuna umutlanma yani. Bir de bu da yeni moda oldu ha.. Yok engelimi kaldırdı, yok hikayeme baktı.. Ayrıldınız siz ayrıldınız Hayat güzel geçmişi unutup geleceğe bakın...

Engeli kaldirmis lakin numaranizi silmis.

Birinden ayrildiginda: bir daha kimseyi onun gibi seveneyecegini dusunmek:) bu his surunduruyo aslinda yani gayette baskasinada ayni duygulari besleyebiliyorsun. Ha herkes ayni cabuklukta unutmaz tabii ama sans vermiyoruz kendimize sorun bu

kendini boşlukta hissettiğin için onu takip etme isteği duyuyorsun. madem ayrıldınız numarasını sil ve kendi hayatına bak. kendini geliştir hobilerine yönel yeni taze ve temiz bir başlangıç yap ohh ne güzel.
biz türk kızları acıdan zevk alıyoruz . herşeyin altında birşey arıyoruz. yanlış birşey .

kontor gtmesın dıye boşluk bırakmaz baş harflerını buyuk yazardık eskıden heyecanla msj beklerdık.şimdi engelleyıp engelı kaldırmasından umutlanıyoruz.ne ruhaf devır valla bılla

Eski sevgilim engeli kaldırıp bana yazmıştı. Ancak ben engeli kaldırınca yazmam çünkü engel kaldırmak umursamadığını gösterir. Engelli listemde olmasın zaten gerek yok diye kaldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…