yuklemistirHerkes unutmuş demiş de 3 haftada kim kimi unutuyor yahu şaka mısınız siz? Şöyle durumlara yorum yaparken herkes de ne kadar cool, ne kadar gaddar maşallah sanki hiç eski sevgililerini stalklamadilar. Kimsede empati yok.
3 haftada unutmuş olamaz. Unutup da aman şunu surdan sileyim diye kaldırmış olması için daha uzun bir süre gerekir. Kaldı ki adam online durumundan bile anlam çıkaracak kadar değer vermiş. Belki yine aynı şeyi yapıyor? Benim eski sevgilimle böyle uzun uzun bakıp yazmama aptallığımiz vardı. Her ilişkinin kendine has saçmalıkları oluyor :) hiç kimle konuşuyor acaba demezdim o da demezdi inattan birbirimizden beklerdik. Eğer unutmuş olsa tatilde engeli kaldırmaz. Yazmanı istiyor belli ki ama sen yazma tabii ki beklemede kal.
Herkes unutmuş demiş de 3 haftada kim kimi unutuyor yahu şaka mısınız siz? Şöyle durumlara yorum yaparken herkes de ne kadar cool, ne kadar gaddar maşallah sanki hiç eski sevgililerini stalklamadilar. Kimsede empati yok.
3 haftada unutmuş olamaz. Unutup da aman şunu surdan sileyim diye kaldırmış olması için daha uzun bir süre gerekir. Kaldı ki adam online durumundan bile anlam çıkaracak kadar değer vermiş. Belki yine aynı şeyi yapıyor? Benim eski sevgilimle böyle uzun uzun bakıp yazmama aptallığımiz vardı. Her ilişkinin kendine has saçmalıkları oluyor :) hiç kimle konuşuyor acaba demezdim o da demezdi inattan birbirimizden beklerdik. Eğer unutmuş olsa tatilde engeli kaldırmaz. Yazmanı istiyor belli ki ama sen yazma tabii ki beklemede kal.
Egomu okşa diyor yaz bana tekrar peşimde koş ben de sana olmayacak dedim ya ne uğraşıyorsun deyip kendimi iyi hissedeyim diyor. Senden ayrılınca kızlar kapımda kuyruk olur sandım ama olmadı diyor. Azıcık ağla yalvarda popom arşa değsin diyo.
Bunun için olabilir, kendini hatırlatmak için olabilir, dengesizdir ondan olabilir, yada belki bir kez daha denerim den olabilir...Peki neden sizce? Hoş yazmadiktan sonra ne önemi var? Ama elimde tel sürekli bekliyorum ya...
Eski sevgilimle ayrılırken birbirimizi kavga edip engellemiştik ben daha sonra kaldırdım engelini 3 hafta oldu engellemeli . Bugün baktım ki engelim kalkmış . Sadece acil aramalar diye bi durumu var . Foto yok son görülme herkese açık . Şuan erkek arkadaşlarıyla tatilde bunu ayrıldıktan sonra konuştuğumuzda söylemişti gitcem diye sosyal medyadan da gördüm .
Daha önce ayrıldıktan sonra sürekli çevrimiçi oluşumu izlediğini ve beni unutmak icin engellediğini söylemişti .
Ama sürekli çevrimiçi ya icim içimi yiyo .tellefon değişti desem suan tatilde ve elinde kendi telefonuyla foto atmis. Wp mi sildi acaba ya bilemedim sizce ne olmuştur?
Birinden ayrildiginda: bir daha kimseyi onun gibi seveneyecegini dusunmek:) bu his surunduruyo aslindaBence yeni bir sevgili yapmış ve kız engellenenler listesinde numaraları görüp hesap sormasın diye engelini kaldırmış
Boşuna umutlanma yani. Bir de bu da yeni moda oldu ha.. Yok engelimi kaldırdı, yok hikayeme baktı.. Ayrıldınız siz ayrıldınızHayat güzel geçmişi unutup geleceğe bakın...
Dengesiz aptal.bence bana dair hiçbir şey kalmasın diye sildi attıBunun için olabilir, kendini hatırlatmak için olabilir, dengesizdir ondan olabilir, yada belki bir kez daha denerim den olabilir...
Oda ihtimal canım maalesefDengesiz aptal.bence bana dair hiçbir şey kalmasın diye sildi attı
Ay takıntı oldu resmen ya kendime sinir oluyorum.Oda ihtimal canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?