Neden silmediniz numarasını? Barışmak mı istiyorsunuz?
Senın numaranı sılmıstır belkı
Benım eskı sevgılım numaramı ezbere bılmedıfı ıcın engelden kaldırıp sılmıstı rehberden (çokta tınnn gerçi)Numaramı silince engel gitmiyo ki
Beni de engellemiş açmış.ama gördüğüm şeyler herkese açık.durumu görünüyor.foto yok.başka nodan da baktım. Ama biz ayrılalım çok oldu ve birdaha acmayacakti güya.çünkü çok mesaj atıyordum. Engelle madem dedim.acmayacagina dair de anlasmistik ama açmış. Silmiş ama büyük ihtimal.Benım eskı sevgılım numaramı ezbere bılmedıfı ıcın engelden kaldırıp sılmıstı rehberden (çokta tınnn gerçi)
Peki neden sizce? Hoş yazmadiktan sonra ne önemi var? Ama elimde tel sürekli bekliyorum ya...Eski sevgililer hep engeli kaldirir Canim takilma bu kadar
Hala ona enerji gönderiyorsun. Sakın yazma arama sorma. Olabilir. Silip tekrar kurmuştur belki. O orda eğleniyor sende eğlenmeye hayatına bak.Eski sevgilimle ayrılırken birbirimizi kavga edip engellemiştik ben daha sonra kaldırdım engelini 3 hafta oldu engellemeli . Bugün baktım ki engelim kalkmış . Sadece acil aramalar diye bi durumu var . Foto yok son görülme herkese açık . Şuan erkek arkadaşlarıyla tatilde bunu ayrıldıktan sonra konuştuğumuzda söylemişti gitcem diye sosyal medyadan da gördüm .
Daha önce ayrıldıktan sonra sürekli çevrimiçi oluşumu izlediğini ve beni unutmak icin engellediğini söylemişti .
Ama sürekli çevrimiçi ya icim içimi yiyo .tellefon değişti desem suan tatilde ve elinde kendi telefonuyla foto atmis. Wp mi sildi acaba ya bilemedim sizce ne olmuştur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?