Engeli kaldiran eski sevgili?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
27
Eski sevgilimle ayrılırken birbirimizi kavga edip engellemiştik ben daha sonra kaldırdım engelini 3 hafta oldu engellemeli . Bugün baktım ki engelim kalkmış . Sadece acil aramalar diye bi durumu var . Foto yok son görülme herkese açık . Şuan erkek arkadaşlarıyla tatilde bunu ayrıldıktan sonra konuştuğumuzda söylemişti gitcem diye sosyal medyadan da gördüm .
Daha önce ayrıldıktan sonra sürekli çevrimiçi oluşumu izlediğini ve beni unutmak icin engellediğini söylemişti .
Ama sürekli çevrimiçi ya icim içimi yiyo .tellefon değişti desem suan tatilde ve elinde kendi telefonuyla foto atmis. Wp mi sildi acaba ya bilemedim sizce ne olmuştur?

Sürekli çevrimiçi ve yeni Fotoğraflar atıyorsa görüştüğü biri vardır bence

Benım eskı sevgılım numaramı ezbere bılmedıfı ıcın engelden kaldırıp sılmıstı rehberden (çokta tınnn gerçi)
Beni de engellemiş açmış.ama gördüğüm şeyler herkese açık.durumu görünüyor.foto yok.başka nodan da baktım. Ama biz ayrılalım çok oldu ve birdaha acmayacakti güya.çünkü çok mesaj atıyordum. Engelle madem dedim.acmayacagina dair de anlasmistik ama açmış. Silmiş ama büyük ihtimal.

Hala ona enerji gönderiyorsun. Sakın yazma arama sorma. Olabilir. Silip tekrar kurmuştur belki. O orda eğleniyor sende eğlenmeye hayatına bak.

Kendini göstermek istiyordur mutlu olduğunu vs. Ve de unutmamış belliki sen engeli kaldırınca kaldırdığıa göre takip ediyor demekki seni. Bakıyordur engeli kaldirmismisin diye. Senin kaldırdığını görünce engeli kaldırmıştır.
Benim eski sevgilimlede benzer bir durum başıma geldi. En son geçen yıl konuştuk suçluydu beni aldatmisti ağzıma geleni saymıştım. Sonra bunları kendisine yediremediği için beni engellemişti. (Artık ne kadar koyduysa çünkü o tam bir sirtlandir hiç bir kızı kolay kolay engellemez) neyse bende onun başka bir hesabını engelledim gicikligina. Neyse bu yaz benim bu aklıma düştü seviyorum çünkü kaldırdım engellediğim hesabındaki engelini.
Ertesi gün bir baktım o da beni engellediği yerden kaldırmış engeli. Takip ediyor demekki beni bu kadar tesadüf olabilir mi?
Ama ilişkisi var hala beni aldattığı kizla beraber boy boy da resim koyuyor.
Bazen diyorum beni yazsın diye kaldırdı engeli bazen diyorum mutluluğunu göstermek için kaldırdı. Bir türlü emin olamıyorum. Ayrıca bu durum bana çok dokunuyor beni bu kadar mutsuz etmişken o mutlu hala. Şimdi bende engelleyemiyorum onu ciddiye aldığımı anlar diye umursamamaya çalışıyorum. Ama çok kotuyum su retrodan diyorlar inşallah öyledir de kurtulurum bu hafta hep eskiye özlemle geçti günlerim.

Sende başka telefonlardan ekleyip numarayı bak nasıl göründüğüne. Ya profil resmi kapalıdır ya da numaramı silmistir o yuzden göremiyorsun. Numaranı silmemiştir bence sen engeli kaldirinca kaldirdigina gore büyük ihtimal profil resmi kapali.
Ya numarasını ekleyip bi durum at bakalım bakacak mi.

Son düzenleme:
Unutmak için engelledim dediğine göre unutmuş sizi ve artık bi anlam ifade etmediğiniz için engeli kaldırmış.
Yakında siler.

hiç alakası yok. bence umrunda bile değilsiniz.

ben umrumda bile olmayanların engelini kaldırırım telefonu zaten silmişimdir engel listemde bile görünmesin tamamen hayatımdan çıksın isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…