Enfes bir kadın buyrunnnn .......:)

Bildiğim kadarıyla -ki Thalia hakkında hiçbir bilgiyi kaçırmam-ne burnu ne başka yeri estetik...

Tamamen orijinal yani...

Evet doğru bize de on kişi her gün bakım yapsa,bi de doğal güzelliğiniz varsa aynen onun gibi oluruz...
boshayallersmile

Hmmm.. O düz saçlı fotoda burnu biraz büyük gibi görünüo da ondan sordum.

Çok şekermiş burda..Hiç beğenmezdim bu kadını ama sandığımdan çok daha hoşmuş.

çok hoş ve güzel bi kadın. gülben ergen bunu mu tanımıyormuş.hayret. kıyafetlerinden takısına saçlarından pozlarına kadar herşeyi nerdeyse aynı ve tanımıyormuş. gülüyorum

ya bu resimler için teşekkür ediyorum ama sayfa düzeni çok bozuluyor böyle kocaman resimler ekleyince..

biraz küçültüp eklerseniz sevinirim....

ya bu resimler için teşekkür ediyorum ama sayfa düzeni çok bozuluyor böyle kocaman resimler ekleyince..

biraz küçültüp eklerseniz sevinirim....

Suratını çok net görebildiğimiz için büyük boyutlardaki fotoğrafları tercih ediyorum. Küçük olanlar çok basit kalıyor bence.

Haklısınız.. Zor olmalı öyle koşuştururken bakımlı olmak. Ama yapan yapıo sanırsam.fisfisfis

yanında annene yada sana yardımcı olabilecek biri varsa yapabilirsin ancak ben burnumu bile bebek olduktan sonra dışarı çıkaramıyorum bekarsın ondan yapan yapıyo diyebiliyosun sanırsamkaydirigubbakcemile3

yanında annene yada sana yardımcı olabilecek biri varsa yapabilirsin ancak ben burnumu bile bebek olduktan sonra dışarı çıkaramıyorum bekarsın ondan yapan yapıyo diyebiliyosun sanırsamkaydirigubbakcemile3

Bilemiyorum kiii..Umarım ben hem çalışan hem bebek büyüten hem de çok bakımlı olan bir kadın olurum.:kedi:

Suratını çok net görebildiğimiz için büyük boyutlardaki fotoğrafları tercih ediyorum. Küçük olanlar çok basit kalıyor bence.

ne alakası var ki :))

çok büyük oluncada sayfa düzeni bozuluyor işte ....
tamam büyük ekleyinde bu kadar büyük değil..
rica ediyorum .....

ne alakası var ki :))

çok büyük oluncada sayfa düzeni bozuluyor işte ....
tamam büyük ekleyinde bu kadar büyük değil..
rica ediyorum .....

Resimleri küçültemiyorum ne yazık ki!
Ayrıca ünlülerle ilgili fotoğraf yüklenen sayfalarda asla safya düzeni bozuluyor gibi bir şey konuşulmuyor. Çok net koca resimler koyuluyor.

Heee amaa derseniz ki bu sayfayı ben açtım ve KKda sayfayı açan kişinin istediği olur diye bir kural var..işte o zaman artık resim koymam.
Ama öyle bir kural olduğunu sanmıyorum. (;

Son düzenleyen: Moderatör:

ben size resim koymayın felan demiyorum ki ...
öyle bir cümlemi okudunuzmu hiç... ayrıca teşekkür ettim resimler için..

evet herkes koyuyor kocaman resimler normalde olmaması gerekir çünkü sayfa düzeni çok bozuluyor..

çoğu forumdada sayfa düzeni bozulduğu için yasaktır büyük resim yükleme aslında....
neyse madem küçültemiyorsunuz napalım o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…