Enfes bir kadın buyrunnnn .......:)

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
giyim tarzıyla saçıyla makyajıyla herşeyiyle çok güzel bir kadın çok şık giyiniyor yaaa :))
herşey yakışır ona....

enfes otesı...bakıyorlar kadına..manıkurcusu ayrı.pedıkurcusu ayrı..kuafor var..evde temuzlukcusu...
bendede olsa bende guzel olurdum..

Bu kadın hem güzellik kraliçesi,hem oyuncu,hem de şarkıcı...

Thalia...

Onu Rosalinda diye dizisinden tanırsınız,

Türkiye'de yayınlanmıştı,

Çok güzel billur gibi de bi sesi var,

Tüm kasetleri var bende,

En sevdiğim sanatçılardan...

Zaten Latinler çok güzel oluyor...

Ayrıca kendi adına kıyafet markası ve gözlük koleksiyonu var,

Hatta Amerika'nın en büyük şeker markalarından Hersheys reklamlarında onu kullandılar,

Mariah Carey'nin eski kocası Sony Müzik'in patronlarından Tommy Mottola ile evli,

Ve birkaç yıl önce Sabrina Sakae isimli bir kızı oldu...

Son düzenleme:
kocasıı çirkınmışş yaww:eek: muhteşem güzell yha zaten hayranıyımm thalianınn :) zatenn aynıı bana benzıoo cıdden çok benzetırlerrr yüz aynııı fızık olmasa da böle mafoldumben

ayyy okadar bakım bana yapılsa bende olurumm:dilcikar::dilcikar:

güzell hatunn güzelll
gülmesini ben gülben ergene benzettim simasıda andırıyor sankiCADIARZU

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

gülmesini ben gülben ergene benzettim simasıda andırıyor sankiCADIARZU

ya zaten bi ara taklit etmişti gülben ergen thalia yı kaydirigubbakcemile3
sonrada sorduklarında oda kim ben tanımıyorum demişti duyda inanma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla saçı başı herşeyi benziyodu bi ara hatta çakma thaliya diyolardı....

birkaç örnek resim

bu son resimde saçlarını kastetmişler sanırım...

yani esinlenmiş olabilir tabi ama bari ben tanımıyorum demesin dimi yani komik bir durum sanatla ilgilenen birinin helede ben starım diye geçinen birinin dünyanın takip ettiği thalia yı tanımaması inandırıcı değil :)

bu resimler internetten alıntıdır ......

bu gülben ergen de amma taklitçi kadın ha.kendi kişiliği yok.birilerini taklit ederek var olmaya çalışıyor sanki.

ya bu kadını talia'yı küçüklüğümden beri dizilerini izlerim kadın dedinmi böyle olacak vallahi ne giyse yakışıyor allah özenerek yaratmış sanki süper bişe bu yaaa hayranıyım:lepi:

thalıa bayıldıgım erkek olsam kapısında yatacagım kadın...yıllardır en guzel kadına verdıgım cevaptr kendısı kumralım zarıfım oyyyzemuszemus

Bence çok sıradan bir tipi var. Benim yengeme benziyor. Tam ev kadını tipinde. :bbo:

yakın plan yüz çekimlerinde pek güzel değil bana göre.tipik çıtı pıtı bir latin kadını.

Bu kadın hem güzellik kraliçesi,hem oyuncu,hem de şarkıcı...

Thalia...

Onu Rosalinda diye dizisinden tanırsınız,

Türkiye'de yayınlanmıştı,

Çok güzel billur gibi de bi sesi var,

Tüm kasetleri var bende,

En sevdiğim sanatçılardan...

Zaten Latinler çok güzel oluyor...

Ayrıca kendi adına kıyafet markası ve gözlük koleksiyonu var,

Hatta Amerika'nın en büyük şeker markalarından Hersheys reklamlarında onu kullandılar,

Mariah Carey'nin eski kocası Sony Müzik'in patronlarından Tommy Mottola ile evli,

Ve birkaç yıl önce Sabrina Sakae isimli bir kızı oldu...

adam demekki o tiplerden hoşlanıyor..mariah carey de aynı tip...ama kesinlikle çok güzel kadın bencede....

gülben ergene uyuz oluyorum... :dilcikar:thalia ondan kat be kat güzel

X