• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları enfeksiyonun kana karışması

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
2 senedir ağrım sızım olmamasına rağmen ateşleniyorum ve doktora gidiyorum sonuç idrar yolu enfeksiyonu ve enfeksiyon kana karışmış diyo idrar kesesine kadar yayılmış böbrekler zarar görmüş olabilir dediler ilaçlar fayda etmiyo vücut 2 sene içinde bağışıklık kazanmış.sık sık enfeksiyon geçiriyorum.idrar yolu enfeksiyonu geçirip benim gibi olan ve düzelen varmı lütfen acil yardım edermisiniz

yaş kaç tatlım ? bende de vardı aynı sorun 1 seneden fazla antibiyotik verdiler gönderdiler, sonradan idrar kesesinde vur çıktı, bide böbreğim zarar görmüş küçülmüş. Bian önce nefrolojiye yada ürolojiye görün derim ciddiye al peşini bırakma

yaşım 22 ben bebeğimi emziriyorum doktor sütten kesmemi istedi daha ağır antibiyotikler vericez dedi ben kesmedim bi bi kaç aydır hastalanmadım ama böbreklerim için ultrasona girdim herşey normal dedi bi sorun yokmuş ama ur falan demediler

Back