Enfeksiyonn

Sucuku pasta

❤Solum Sânâ, Sonumuz Allahâ Emanet❤
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
279
291
18
Hayırlı Geceler Bayanlar..
1 aya yakındır geçmek bilmeyen bir enfeksiyonum var idrar yollarım da
Doktora gittim ama antibiyotik fayda etmedi.

Doğal yollardan bir önerileriniz varmı
Bunu yaptım yada kullandım faydası oldu diyen olursa çok sevinirim

cranberry Türkcesini bilmiyorum. Hem suyu hem meyvesi cok fayldalı idrar yolu enfeksyonunda

İdrar kültürü alarak mı yazdılar antibiyotiği.
O şekil yapmadılarsa geçmemesi veya yeniden nüks etmesi normal. Yıllardır uğraşırım ara ara o sistitle.
bol bol su ve portakal suyu önerebilirim.

Yok sade idrar olarak verdiler sağlık ocağına gittim. En kısa zamanda araştırmaya gidicem çok kötü bi durum portakal suyunu denicem hemen

Yok sade idrar olarak verdiler sağlık ocağına gittim. En kısa zamanda araştırmaya gidicem çok kötü bi durum portakal suyunu denicem hemen
Hımmm anladm canım. Belirt ama geçmedi kültür mü alsanız acaba diye.
Yine olmazsa intaniye bölümüne gidebilirsin , daha iyi araştırabilirler.
Kabusa çevirmişti evliliğim ilk aylarını.
İğneler işe yaradı sadece bende. Resmen enfeksiyonun düştüğünü görüyordum iğne sonrası idrarda. çok geçmiş olsun. Ama suyu hiçç ihmal etme boll bol tüket.

Kızılcıkmıs nerde bulabilirzki bunu acaba.
Çok teşekkür ediyorum öneriniz için bu arada.
Pazarlarda köylülerin tezgahlarında bulabilirsiniz
Tam mevsimini bilmiyorum ama kücük kücük kırmizi

Bir de soğan kürü diyorlar ne kadar etkili bilmiyorum ben kendim denemedim

Ya aslında yakın bir tarihte gittim ama doktorun yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. O yüzden en kısa zamanda başka doktora gidicem. Şuan da benim de aşırı tadımı bozuyor özellikle üsüttüğüm zaman nüksediyor. Allah Râzı Olsun Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin şu dünyada ki en büyük zenginlik sağlık.
Bu arada normalde çok su tüketen biriyim.
Çok teşekkür ederim öneriniz için

Canım bende sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum ilaç işe yaramaz genelde iğne olursa o şekil geciyor gecenlerde yine oldugumu hissettim ama doktora gitmedim bir kaşık elma sirkesi bir su bardağı su bunları karıştırıp hergece yatmadan 1 hafta boyunca içtim ve sabaha kadar lavaboya cıkmadım ve ilaç kullanmadan gecti bi yerde okumusum bunu denedim güzel sonuç aldım bunu deneyebilirsin ben bekarım cocugum vs yok hamileliğin falan varsa evliysen yani bi arastır iyice gebelikte falan sıkıntı olurmu bilmiyorum Allah korusun bide mide rahatsızlıgın varsa gastrit reflu mideni yakabilir az bişe daha çok su ekleyip içebilirsin ozamanda ben faydasını gördüm en azından deneyebilirsin önce bi kaçgün dene baktın bi skıntı yaratmıyor devam et bende bi skıntı olmamastı hafif midem yanıyordu oda gastrit reflu var acı eksi asitli şeylere hassas denersen aklında bulunsun gecmiş olsun

Soğan kürünü bende duydum ama cesaret edemiyorum acikçası
Hamile kalmayi kolaylastirmasi,kistleri eritmesi,enfeksiyonu bitirmesi hep komşular arkadaşlar tarafından duyuyorum ama ben denemedim

Bir de iltihap ben de hamilelikte başlagıp hic gecmedi

Çok artarsa doktor fitil ve anibiyotik veriyor biraz azalıyor
Tamamen bitirecek birseyden emin olsam bende kullanırım
Gecmis olsun

Evliyim ama çocuk yok zaten bu enfeksiyon durumu hanile kalma durumunda azaltiyormuş midemde sbildiğim bir problem yok denicem bu gece bir kasik demişsiniz acacaba tatlı kaşığı yemek mi yada çay mı :)

Çok teşekkür ederim doktora gidicem zaten ama bir yandan da doğal yöntemler le geçsin istiyorum

her antibiyotik işe yaramıyor
ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum
ilaç verdiler, yok hiç fayda etmedi
çok sevdiğim doktorum izindeydi, döner dönmez ona gittim, bu ilaçları mı verdiler dedi adam. bunlar bi işe yaramaz ki!!!
başka ilaç verdi, 2 gün içinde ne rahatsızlık kaldı ne bir şey
başka doktora gidin bence

Etmedi malesef.
Gidicem inşallah insan artık hangi doktora guvenicegini de şaşırdı

Doktor bana antibiyotiğe ek olarak doğal cranberry hapları önermişti. Solgardı galiba markası. Eczaneye sorabilirsiniz, ya da vitamin falan satan dükkanlara.

Evliyim ama çocuk yok zaten bu enfeksiyon durumu hanile kalma durumunda azaltiyormuş midemde sbildiğim bir problem yok denicem bu gece bir kasik demişsiniz acacaba tatlı kaşığı yemek mi yada çay mı :)
Bi yemek kaşığı canım bi bardak suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…