Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Enfeksiyondan mı acaba?

kdrsiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
173
0
bugün hoca biraz geç geldi arkadaşla müzik dinliyorduk sonra başka bir arkadaşla konuştum ve oturdum yerime bu sırada burnuma idrar kokusu ama nasıl degişik bir koku geldi çok şaşırdım ilk kez böyle birşey oldu sonra tuvalete gittim birşey yok zaten üstümde olması imkansızda tekrar parfüm sıktım sınıfa geldim oturdum biraz zaman geçince yine çok şaşkınım nedeninide bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonundan mı acaba bilgisi olan var mı?

Canım enfeksiyondan olabilir birde dikkat edilmeli heladan sonra temizliğe
Okula gittiğin için su kullanamıyorsun haliyle tuvalet kagıdıylada ne kadar gider cişş kokusu
Bilemem ıslak mendil taşı yanında biraz onu kullan geçmezse tahlillerini yaptırırsın..
Daha ne diyim sen açmışsın konuyu ama insanlar çekinmiş sanırım cvp vermeye..

Sinif gibi bir ortamda buruna gelecek kadar idrar kokusu, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi degildir. Bence tuvalet temizligi ile alakali.

Idrar yolu enfeksiyonu belirtileri:
Cok tuvalete cikma ihtiyaci hissetmek; cis yapmak icin,
Idrarini yaparken aci/agri
Idrar yolunda yanma hissi

Ben hemsireyim, ve ayni zamanda malesef cok idrar yolu enfeksiyonuna yakalaniyorum. Bu yuzden biliyorum.

Bilemem ıslak mendil taşı yanında biraz onu kullan geçmezse tahlillerini yaptırırsın..
Daha ne diyim sen açmışsın konuyu ama insanlar çekinmiş sanırım cvp vermeye..

Islak mendili elleri için mi kullanacak yoksa tuvalette mi ? Eğer tuvaletteyse bu ıslak mendili kullanmak, hiç yıkanmamaktan çok daha zararlı ve tehlikeli; özellikle bayanlar için.

bn anlayamadım canım yaa sen bu kokunun kendinden gldiğine emin misin? sonuçta lavaboya gittim bişey yoktu diyosun.

Islak mendili elleri için mi kullanacak yoksa tuvalette mi ? Eğer tuvaletteyse bu ıslak mendili kullanmak, hiç yıkanmamaktan çok daha zararlı ve tehlikeli; özellikle bayanlar için.

Birsen'cim kırmadan nasıl yaklaşırım konuya diye öyle yazdım
Tabiiki ıslak mendil kullanmak sakıncalı bebeklerde kullanılmasınada çok kızıyorum
Ama zaruri durumlarda kullanılıyo ben seyahate çıktımmı şaşal alıyorum bir litrelik birde peçete..
Çok dikkat edilmeli ben enfeksiyon kaptım mesala yolculuklarda böyle davranmama ragmen..
Koku enfeksiyondan olmaz tabii tevalet temizliği dikkatli yapılmazsa olur...

X