engelliyor ben de inanmıyordum ama evlendim 2 yıla yakın çocuğum olmadı..idrar yolları enfeksiyonu vardı ağır bir şekilde ameliyat oldum bir ay sonra hamile kaldım..hemen çaresine bak
engelliyor ben de inanmıyordum ama evlendim 2 yıla yakın çocuğum olmadı..idrar yolları enfeksiyonu vardı ağır bir şekilde ameliyat oldum bir ay sonra hamile kaldım..hemen çaresine bak
Engellemez ama hamilelikte dusuk veya erken doguma sebebiyet olabilir. Benim 2 sene cocugum olmadi en son calismalari biraktigim ay tam yumurtlama zamani cok agir bir enfeksiyon gecirdim idrar yollarimdan antibiyotik filan aliyordum. Allahin isi o ay hamile kalmisim cok sukur. Tedavini olmakta fayda var bobreklere yayilirsa cok berbat oluyor ugrastiriyor
bilmiyorum canım oluyomuş demekki hem de bundan 7 yıl önce falan ..heryere gittim bu şikayetten..iltihap katman olmuş artık içimde..evden dışarı çıkamıyordum bu sıkıntıdan ..ne ilaçlar ,ne iğneler yedim o zamanlar..idrar yollarından girip o iltihap katmanını sıyırdıklarından falan bahsetmişlerdi ozaman..ama şimdi çok iyiyim çok şükür..
kızlar sizlerede gecmiş olsun bende hafifmiş doktar iki ilac verdi ama bayram yogunluk hep aynı saatte alamıyorum ilaclar bitince tekrar gidicem bakalım gecerde bidaha tekrarlamaz inş