N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 22 9 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #1 Merhaba arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim afedersiniz her ilişkiye girdiğimde idrar yolu yanması oluyor geceleri yatamıyorum sizdede oldumu acaba:-(
Merhaba arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim afedersiniz her ilişkiye girdiğimde idrar yolu yanması oluyor geceleri yatamıyorum sizdede oldumu acaba:-(
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 9 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #2 Nuralhuda .!.: Merhaba arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim afedersiniz her ilişkiye girdiğimde idrar yolu yanması oluyor geceleri yatamıyorum sizdede oldumu acaba:-( Genişletmek için tıkla... Maalesef bende de var canım aman dikkat et doktora görün enfeksiyonun ilerlemesin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nuralhuda .!.: Merhaba arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim afedersiniz her ilişkiye girdiğimde idrar yolu yanması oluyor geceleri yatamıyorum sizdede oldumu acaba:-( Genişletmek için tıkla... Maalesef bende de var canım aman dikkat et doktora görün enfeksiyonun ilerlemesin
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 22 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #3 Sidraa .!.: Maalesef bende de var canım aman dikkat et doktora görün enfeksiyonun ilerle Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sidraa .!.: Maalesef bende de var canım aman dikkat et doktora görün enfeksiyonun ilerle Genişletmek için tıkla...
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 22 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #4 Doktor sana ilaç verdi mi peki Olumlu oy 0 Olumsuz oy
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 22 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #5 Nuralhuda .!.: Doktor sana ilaç verdi mi peki Genişletmek için tıkla... Gitmedim Doktora daha ama az bişey geçti Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nuralhuda .!.: Doktor sana ilaç verdi mi peki Genişletmek için tıkla... Gitmedim Doktora daha ama az bişey geçti
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 22 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #6 Kızlar 10+3 hamileyim küçük karnım ağrıyor nedenini bilen varmı yada öyle bı durum yaşayan varmı? Olumlu oy 0 Olumsuz oy