G Gokce44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 31 11 38 26 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokce44 #1 Kızlar öğrendiğime göre idrarda enfeksiyon varsa gebelik sonucunu etkilermiş negatif çıkarmış sonuç acaba benim yaptığım erken gebelik testi de o yüzden mi önce silik olup sonra anlaşılmıyor çizgisi
Kızlar öğrendiğime göre idrarda enfeksiyon varsa gebelik sonucunu etkilermiş negatif çıkarmış sonuç acaba benim yaptığım erken gebelik testi de o yüzden mi önce silik olup sonra anlaşılmıyor çizgisi
Sassy Muffin Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 412 972 63 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokce44 #2 Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim
Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim
G Gokce44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 31 11 38 26 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokce44 #3 Sassy Muffin .!.: Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim Genişletmek için tıkla... Yarın da olmazsam Perşembe inşaAllah yaptiricam kan testi
Sassy Muffin .!.: Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim Genişletmek için tıkla... Yarın da olmazsam Perşembe inşaAllah yaptiricam kan testi
Sassy Muffin Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 412 972 63 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokce44 #4 Gokce44 .!.: Yarın da olmazsam Perşembe inşaAllah yaptiricam kan testi Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun
Gokce44 .!.: Yarın da olmazsam Perşembe inşaAllah yaptiricam kan testi Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun
G Gokce44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 31 11 38 26 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokce44 #5 Sassy Muffin .!.: Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim Genişletmek için tıkla... Sassy Muffin .!.: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin inşaAllah
Sassy Muffin .!.: Gebelik testleri beta yı ölçüyor, ben etkilemez diye düşünüyorum, zaten gebelik kanda kesinlik kazanır, kanda baktırın hiç kafanızı yormayın derim Genişletmek için tıkla... Sassy Muffin .!.: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin inşaAllah