• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
Akintim vardi doktora gidecektim adet oldum erteledim derken bugun doktora gittim.vajinal muayene oldum. rahmin icine dogru enfeksiyon yayilmis.antibiyotik ve fitil verdi
Akinti kesilmezse ek tedavi verılecek.hızlı ıyılesmek ıcın akıntı ıcın sogan suyunu duymustum.Yapsam faydasi olur mu? Ya da baska onerebılcegınız bırsey varsa memnun olurum.

Eger gebelik dusunuyorsaniz dusuge neden oldugunu duymustum.enfeksiyonu onlemek icin sarac oglunun karnibahar kurunu uygulayabilirsiniz.hergun bir dis sarimsak yiyebilirsiniz ve Bol Bol yogurt

Akintim vardi doktora gidecektim adet oldum erteledim derken bugun doktora gittim.vajinal muayene oldum. rahmin icine dogru enfeksiyon yayilmis.antibiyotik ve fitil verdi
Akinti kesilmezse ek tedavi verılecek.hızlı ıyılesmek ıcın akıntı ıcın sogan suyunu duymustum.Yapsam faydasi olur mu? Ya da baska onerebılcegınız bırsey varsa memnun olurum.
Önce ilaçlarınızı kullanın. Tedavi bitince başlarsınız kür yapmaya. Bitki çaylarını Araştırın bir de. Civanperçemi aslanpençesi iyi geliyor diye biliyorum. Probiyotik tüketin bol bol. Yoğurt kefir turşu vs.

Fitil kullanmanız etkı edecektir dıye dusunuyorum aynı akıntı şikayeti ile kullanmıştım rahatladım derken aniden hamıle kaldım 🤗 Dr nuz ne onerıyorsa yapın derim gecmıs olsun.

İlaclarim iyi geldi kontrol de kist gorundu adet kisti diye birsey varmis ..adetten sonra gecti sukur.🙂

Back