Amiiiiin inşallah canımmm. Rabbim inşaallah nasip etsin hepimize o duyguyu bende çok hevesliyim çok istiyorum evlendim evleneli korunmadik 1 ay mi 2 aymi ne korunduk sadece oda olmadı zamana bıraktık şimdi enfeksiyonla uğraşıyorum işte bazı hamile bayanların idrar testinde çıkmıyormuş sen doktoruna bu görün bakalım inşallah vardır bebisin 10 gün gecikme az değil ki düzenli regl olurmuydun acaba
Hiç aksamazdı. Benide o şüphelendiriyor. Ama umutlanmak istemiyorum artık. Allahım hayırlı zamanda versin diyorum. Her ay bebek mi var derken enfeksiyon olmak psikolojimi bozuyor.
Hiç aksamazdı. Benide o şüphelendiriyor. Ama umutlanmak istemiyorum artık. Allahım hayırlı zamanda versin diyorum. Her ay bebek mi var derken enfeksiyon olmak psikolojimi bozuyor.
Seni anlıyorum canım bende çok test yaptım hevesim kalmadı artık. Her ay 5 6 gün gecikiyor tam var diyorum negatif sonra kirmiziyi görüyorum üzücü bir durum senide umitlendirmek istemem ama var gibi birşeyler canım sende
kesinlikle papatya cayi. hergun iki bardak için ve özel bölgenizi her gün yikayin. ben 3 günde kurtuldum. ilac kullanmiyordum cocuk istediğim için. kesinlikle papatya cayini öneriyorum
kesinlikle papatya cayi. hergun iki bardak için ve özel bölgenizi her gün yikayin. ben 3 günde kurtuldum. ilac kullanmiyordum cocuk istediğim için. kesinlikle papatya cayini öneriyorum