ENFEKSİYON

Hiç aksamazdı. Benide o şüphelendiriyor. Ama umutlanmak istemiyorum artık. Allahım hayırlı zamanda versin diyorum. Her ay bebek mi var derken enfeksiyon olmak psikolojimi bozuyor.

Hiç aksamazdı. Benide o şüphelendiriyor. Ama umutlanmak istemiyorum artık. Allahım hayırlı zamanda versin diyorum. Her ay bebek mi var derken enfeksiyon olmak psikolojimi bozuyor.
Seni anlıyorum canım bende çok test yaptım hevesim kalmadı artık. Her ay 5 6 gün gecikiyor tam var diyorum negatif sonra kirmiziyi görüyorum üzücü bir durum senide umitlendirmek istemem ama var gibi birşeyler canım sende

Nasıl geçer bilmiyorum bu hastalik kür kullananlar sonuç alıyormu acaba
15 gün yaptım baya işe yaramıştı ama 6 ay kullanılıyomuş galiba bilmiyodum ben haliyle tamamen geçmedi tabi ama baya işe yaradı

15 gün yaptım baya işe yaramıştı ama 6 ay kullanılıyomuş galiba bilmiyodum ben haliyle tamamen geçmedi tabi ama baya işe yaradı
Hangi kür uyguladin canım paylaşabilir misin sakıncası yoksa

kesinlikle papatya cayi. hergun iki bardak için ve özel bölgenizi her gün yikayin. ben 3 günde kurtuldum. ilac kullanmiyordum cocuk istediğim için. kesinlikle papatya cayini öneriyorum

kesinlikle papatya cayi. hergun iki bardak için ve özel bölgenizi her gün yikayin. ben 3 günde kurtuldum. ilac kullanmiyordum cocuk istediğim için. kesinlikle papatya cayini öneriyorum
Teşekkür ederim hamile kalabildinz mı peki düşük riski yapmaz mı papatya çayı

hamile iken kullanmadim. zaten düşükten sonra enfeksiyon oldum öyle kullandim papatya çayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…