hmm gebeliğe engel mi sence ? çok dikkat ettiğim halde enfeksiyon kapmışımIdrar yolu enfeksiyonu bir başladimi birakmiyor cok dikkat et her yerde tuvalete gitme pamuklu çamasir giy her ay cekiyorum
Teşekkür ederim tekrar görünmeliyim doktoruma ilaçlar bitti ama yeşil akıntı devam ediyor söküyor Mu acaba yoksa tekrar mı ediyor çocuk istiyor musun demişti evet demiştim o zaman diyebilirdi hamile kalamazsin diye değil miidrar yolları enfeksiyonu gerçekten bir kez oldumu uzun süre geçmiyor. bendeki de sık sık tekrar ediyor. tek kullanımlık suya karıştırıp içilebilen ilaçlar anında etki ediyor. geçmiş olsun size de. benim gittiğim doktor hamilelikle ilgili bi sıkıntıdan bahsetmedi kendine dikkat et ayaklarını üşütme dedi sadece.
İdrar testinde ve kan testinde erken olduğundan çıkmamış olabilir gebeliğin canım ve hamile olsan da ilaçlar zarar vermez korkma ben hamile olduğunu düşünüyorum doktora girmelisiniz kese görünmesi için yada kist falan da olabilir gecikmenden dolayı canım ama doktorun söylerdi öyle bir şey olsaydı pazartesi hemen gitmelisin bence ins vardır bebisin erken hamilelik için gösteren idrar testleri var onlardan da deneyebilirsinizHayırlı akşamlar kızlar. 4hafta önce eşimle birlikte olduktan sonra çok fazla yeşil akıntım oldu.ilişki esnasında eşimi istemeyecek kadar canım yanıyor.doktorum antibiyotik ve fitil verdi.ancak korunmasız ilişki yaşadığımız için adetimin gününü beklemeyi tercih etmiştim.adetimden 5gün önce 2günlük bir kanamam oldu.adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonuç.ilaçlarımı kullanmaya başladım.ancak şuan kaşıntım yokken vajinamda kaşıntılar başladı.ve karnımda çok kötü bi sancı var hareket ederken bile zorlanıyorum.ve ben hala daha adet olmadım. 10gün gecikti adetim.4gün sonra doktor kontrolüm var ama beklemem sakıncalı mı yoksa biran önce doktora gitmelimiyim bilemiyorum
Azar azar geliyor canım ilişkiden sonra tekrar gideceğim kontrole galiba enfeksiyon devam ediyorYeşil akıntı geçti mi,iyileştiniz mi? Geçmiş olsun..
Nasıl geçer bilmiyorum bu hastalik kür kullananlar sonuç alıyormu acabaAynı problem bendede var geçen ay antibiyotik kullandım bu ay tekrar enfeksiyonlu akıntı var bu ay antibiyotik veremem dedi dr
Rahatsızlığınızı umursayın ilerleyebilir siz farketmeden bence görünmelisiniz bende unursamiyordum ilerledi keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi tekrarlıyor böyle nasıl geçer bilmiyorumAy okuyunca gözüm korktu bende de geçen yaz öyle bir şey olmuştu ama iki gün sürdü geçince ben de doktra gitmedim.. Yanlış mı yaptım diye düşündüm konunuzu okuyunca.
Ben teşekkür ederim asıl. :)En yakın zamanda ben de gideceğim,teşekkürler.
Ayyy bebişşş miii canım ben 5defa idrar testi de yaptım ondada çıkmadı maalesef o tek çizgiyi gördüm hep. Erken gebelik testinide yaptım ama kan testinden de önce yapmıştım onu diğerleri o ucuz testlerden yaptım geçen haftaya kadar negatifi gördükçe moralim bozuldu bıraktım bende artık. Allahımmm inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.İdrar testinde ve kan testinde erken olduğundan çıkmamış olabilir gebeliğin canım ve hamile olsan da ilaçlar zarar vermez korkma ben hamile olduğunu düşünüyorum doktora girmelisiniz kese görünmesi için yada kist falan da olabilir gecikmenden dolayı canım ama doktorun söylerdi öyle bir şey olsaydı pazartesi hemen gitmelisin bence ins vardır bebisin erken hamilelik için gösteren idrar testleri var onlardan da deneyebilirsiniz
Amiiiiin inşallah canımmm. Rabbim inşaallah nasip etsin hepimize o duyguyu bende çok hevesliyim çok istiyorum evlendim evleneli korunmadik 1 ay mi 2 aymi ne korunduk sadece oda olmadı zamana bıraktık şimdi enfeksiyonla uğraşıyorum işte bazı hamile bayanların idrar testinde çıkmıyormuş sen doktoruna bu görün bakalım inşallah vardır bebisin 10 gün gecikme az değil ki düzenli regl olurmuydun acabaAyyy bebişşş miii canım ben 5defa idrar testi de yaptım ondada çıkmadı maalesef o tek çizgiyi gördüm hep. Erken gebelik testinide yaptım ama kan testinden de önce yapmıştım onu diğerleri o ucuz testlerden yaptım geçen haftaya kadar negatifi gördükçe moralim bozuldu bıraktım bende artık. Allahımmm inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?