• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ENFEKSİYON

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
18
Yeni evliyim akıntı kaşınma yanma sonucu doktora gittim alttan muayene oldum kan tahlili yaptık temiz çıktı idrar yollar tahlili yaptık enfeksiyon var çocuk istiyomusun dedi evet dedim korunuyor musun dedi hayır korunmuyoruz dedim enfeksiyon dedi mixovul Ovül fitil verdi 7 gün kullancam vajinal yoldan dün kullandım bugun bi akıntı geldi yemyeşil kilodum dolmuş korktum :( yatmadan Urocare içtim eritip 1 taneymiş Fungan vermiş 2tane kapsül haftada 1 kere kullacagım Ornisid Fort 500mg vermiş sabah 1 akşam 1 .. sizce temizlendiği için migeldi o kadar yesil akıntı kilot dolusu :( dün başladım hepsine

Yeşil akıntı zaten enfeksiyon olduğunu gösterir bence ilaçlarınızı düzenli kullanmaya devam edin ilaçtan kaynaklı olmuştur büyük ihtimal

İlaçlarımı düzenli kullandım ve bitirdim, sizce hamile kalabilirmiyim?

Idrar yolu enfeksiyonu bir başladimi birakmiyor cok dikkat et her yerde tuvalete gitme pamuklu çamasir giy her ay cekiyorum

Sağlık ocağına gidip bir daha idrar tahlili yaptırabilirsiniz

idrar yolları enfeksiyonu gerçekten bir kez oldumu uzun süre geçmiyor. bendeki de sık sık tekrar ediyor. tek kullanımlık suya karıştırıp içilebilen ilaçlar anında etki ediyor. geçmiş olsun size de. benim gittiğim doktor hamilelikle ilgili bi sıkıntıdan bahsetmedi kendine dikkat et ayaklarını üşütme dedi sadece.

idrar yolları enfeksiyonu gerçekten bir kez oldumu uzun süre geçmiyor. bendeki de sık sık tekrar ediyor. tek kullanımlık suya karıştırıp içilebilen ilaçlar anında etki ediyor. geçmiş olsun size de. benim gittiğim doktor hamilelikle ilgili bi sıkıntıdan bahsetmedi kendine dikkat et ayaklarını üşütme dedi sadece.
Teşekkür ederim tekrar görünmeliyim doktoruma ilaçlar bitti ama yeşil akıntı devam ediyor söküyor Mu acaba yoksa tekrar mı ediyor çocuk istiyor musun demişti evet demiştim o zaman diyebilirdi hamile kalamazsin diye değil mi

Aynı problem bendede var geçen ay antibiyotik kullandım bu ay tekrar enfeksiyonlu akıntı var bu ay antibiyotik veremem dedi dr :KK17:

Hayırlı akşamlar kızlar. 4hafta önce eşimle birlikte olduktan sonra çok fazla yeşil akıntım oldu.ilişki esnasında eşimi istemeyecek kadar canım yanıyor.doktorum antibiyotik ve fitil verdi.ancak korunmasız ilişki yaşadığımız için adetimin gününü beklemeyi tercih etmiştim.adetimden 5gün önce 2günlük bir kanamam oldu.adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonuç.ilaçlarımı kullanmaya başladım.ancak şuan kaşıntım yokken vajinamda kaşıntılar başladı.ve karnımda çok kötü bi sancı var hareket ederken bile zorlanıyorum.ve ben hala daha adet olmadım. 10gün gecikti adetim.4gün sonra doktor kontrolüm var ama beklemem sakıncalı mı yoksa biran önce doktora gitmelimiyim bilemiyorum

Hayırlı akşamlar kızlar. 4hafta önce eşimle birlikte olduktan sonra çok fazla yeşil akıntım oldu.ilişki esnasında eşimi istemeyecek kadar canım yanıyor.doktorum antibiyotik ve fitil verdi.ancak korunmasız ilişki yaşadığımız için adetimin gününü beklemeyi tercih etmiştim.adetimden 5gün önce 2günlük bir kanamam oldu.adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonuç.ilaçlarımı kullanmaya başladım.ancak şuan kaşıntım yokken vajinamda kaşıntılar başladı.ve karnımda çok kötü bi sancı var hareket ederken bile zorlanıyorum.ve ben hala daha adet olmadım. 10gün gecikti adetim.4gün sonra doktor kontrolüm var ama beklemem sakıncalı mı yoksa biran önce doktora gitmelimiyim bilemiyorum
İdrar testinde ve kan testinde erken olduğundan çıkmamış olabilir gebeliğin canım ve hamile olsan da ilaçlar zarar vermez korkma ben hamile olduğunu düşünüyorum doktora girmelisiniz kese görünmesi için yada kist falan da olabilir gecikmenden dolayı canım ama doktorun söylerdi öyle bir şey olsaydı pazartesi hemen gitmelisin bence ins vardır bebisin erken hamilelik için gösteren idrar testleri var onlardan da deneyebilirsiniz

Yeşil akıntı geçti mi,iyileştiniz mi? Geçmiş olsun..

Ay okuyunca gözüm korktu bende de geçen yaz öyle bir şey olmuştu ama iki gün sürdü geçince ben de doktra gitmedim.. Yanlış mı yaptım diye düşündüm konunuzu okuyunca.

Ay okuyunca gözüm korktu bende de geçen yaz öyle bir şey olmuştu ama iki gün sürdü geçince ben de doktra gitmedim.. Yanlış mı yaptım diye düşündüm konunuzu okuyunca.
Rahatsızlığınızı umursayın ilerleyebilir siz farketmeden bence görünmelisiniz bende unursamiyordum ilerledi keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi tekrarlıyor böyle nasıl geçer bilmiyorum

En yakın zamanda ben de gideceğim,teşekkürler.:KK200:

İdrar testinde ve kan testinde erken olduğundan çıkmamış olabilir gebeliğin canım ve hamile olsan da ilaçlar zarar vermez korkma ben hamile olduğunu düşünüyorum doktora girmelisiniz kese görünmesi için yada kist falan da olabilir gecikmenden dolayı canım ama doktorun söylerdi öyle bir şey olsaydı pazartesi hemen gitmelisin bence ins vardır bebisin erken hamilelik için gösteren idrar testleri var onlardan da deneyebilirsiniz
Ayyy bebişşş miii canım ben 5defa idrar testi de yaptım ondada çıkmadı maalesef o tek çizgiyi gördüm hep. Erken gebelik testinide yaptım ama kan testinden de önce yapmıştım onu diğerleri o ucuz testlerden yaptım geçen haftaya kadar negatifi gördükçe moralim bozuldu bıraktım bende artık. Allahımmm inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Ayyy bebişşş miii canım ben 5defa idrar testi de yaptım ondada çıkmadı maalesef o tek çizgiyi gördüm hep. Erken gebelik testinide yaptım ama kan testinden de önce yapmıştım onu diğerleri o ucuz testlerden yaptım geçen haftaya kadar negatifi gördükçe moralim bozuldu bıraktım bende artık. Allahımmm inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Amiiiiin inşallah canımmm. Rabbim inşaallah nasip etsin hepimize o duyguyu bende çok hevesliyim çok istiyorum evlendim evleneli korunmadik 1 ay mi 2 aymi ne korunduk sadece oda olmadı zamana bıraktık şimdi enfeksiyonla uğraşıyorum işte bazı hamile bayanların idrar testinde çıkmıyormuş sen doktoruna bu görün bakalım inşallah vardır bebisin 10 gün gecikme az değil ki düzenli regl olurmuydun acaba

Back