Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar yolları enfeksiyonu şüphesi ile doktora gittim zira tüm belirtiler var sık ama zor idrara çıkma, yanma vs.. Tahlil sonucunda bir şey çıkmadı ama yanma hissi de geçmiyor ne yapmam lazım bilemedim.
Yok sanırım. Hissettiğim bir şey yok. Sadece aşırı tuvalete gidiyorum ama az az oluyor. Doktor bol su iç dedi gönderdi. Günde 3 litre su içen biri olarak da ne kadar bol içeyim bilemedim ki.
Yok sanırım. Hissettiğim bir şey yok. Sadece aşırı tuvalete gidiyorum ama az az oluyor. Doktor bol su iç dedi gönderdi. Günde 3 litre su içen biri olarak da ne kadar bol içeyim bilemedim ki.
İdrar yolları enfeksiyonu şüphesi ile doktora gittim zira tüm belirtiler var sık ama zor idrara çıkma, yanma vs.. Tahlil sonucunda bir şey çıkmadı ama yanma hissi de geçmiyor ne yapmam lazım bilemedim.
Başka doktora gidin idrar değilde vajinal mantardan dolayı gittiğim doktor hiç birsey yok dedi ama be. Dayanacakgibi değildim başka doktora gittim mantar var dedi..
Yok gebelik durumum şu an korunuyorum. Koronavirüs sebebi ile tekrar hastaneye gitmedim. Evde kendim sirkeli su ile sabah açılışı yaptım bol su içtim. Bitki çayları karbonatlı su vs derken iyiyim şu an