- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Siz demi serum oldunuz ilaç mı yoksa. Bana ilaç fitil falan verdi geçmesi lazım mis ama arttı daha çok ben anlamadım bu işi sogan kürü yapsam diyorum ondada kimi kist yaptı bende falan diyo her ay yumurtluyomusum şimdi bozulur düzeni bide o olmasin diyorum yani insan napacan ini şaşırıyorBenim 3 ay tedavi olalı.daha bi şey yok.bende antibiyotik yedim 2 kere
Bende de enfeksiyon var di 5 gun sabah akşam serum yedim gene tekrarladı gene 5 gun serum yedim bu enfeksiyon dan temelli kurtulma yöntemi var mı acaba
TamamMaalesef yok
Evet ilaç tedavisi gördüm.ama geçdi.soğan kürü kist yapmaz aksine kisti temizler.soğan kürü çok faydalı bi şey.kist yapan arkadaşın başka şeyden olmuşdurSiz demi serum oldunuz ilaç mı yoksa. Bana ilaç fitil falan verdi geçmesi lazım mis ama arttı daha çok ben anlamadım bu işi sogan kürü yapsam diyorum ondada kimi kist yaptı bende falan diyo her ay yumurtluyomusum şimdi bozulur düzeni bide o olmasin diyorum yani insan napacan ini şaşırıyor
Ben bi ilaç ismi biliyorum birebşrBende de enfeksiyon var di 5 gun sabah akşam serum yedim gene tekrarladı gene 5 gun serum yedim bu enfeksiyon dan temelli kurtulma yöntemi var mı acaba
Rahim filmi çekilcem bu ay onu çekileyim inşallah yani enfeksiyon yoksa çekebiliriz dedi doktor yoksa tuplere yayılır mis tekrarlar sa denicem sogan kurunu eşime keci boynuzu yaptım ise yaradı bende de yarar inşallahEvet ilaç tedavisi gördüm.ama geçdi.soğan kürü kist yapmaz aksine kisti temizler.soğan kürü çok faydalı bi şey.kist yapan arkadaşın başka şeyden olmuşdur
İlaç ismı veremiyomuyuz ki yasak mı bilmiyorum daBen bi ilaç ismi biliyorum birebşr
Sanırım yasakİlaç ismı veremiyomuyuz ki yasak mı bilmiyorum da
Valla hi o enfeksiyon da var bende oda tekrarlıyor hayır benim ki nasıl bi bünye anlamadım her türlü enfeksiyon mevcutYoo ilac ismi niye yasak olsunki.ayrica bende idrar yolu enfeksiyonu gecirdim antibiyotik kullandim fitil kullandim hala tik yok.olmayinca olmuyo..
Monurol diye toz bi ilac var yanmayi hissettigin al ic eser kalmiyo.ama bi dahiliyeye gorun derim surekli tekrarladigina gore vucudun biseye tepki veriyo olabilir.ayaklarini sicak tut bide.usuttugun an giriyo vücuda.Valla hi o enfeksiyon da var bende oda tekrarlıyor hayır benim ki nasıl bi bünye anlamadım her türlü enfeksiyon mevcut
Bilmiyorum artık rahim filmi çekilcem inşallah enfeksiyon tekrarlamadiysa yani yoksa çekilmiyormus sonra artık sogan kürü maydanoz kürü ne varsa deneyim battı balık yan giderMonurol diye toz bi ilac var yanmayi hissettigin al ic eser kalmiyo.ama bi dahiliyeye gorun derim surekli tekrarladigina gore vucudun biseye tepki veriyo olabilir.ayaklarini sicak tut bide.usuttugun an giriyo vücuda.
Sogan kurünu bilmemde süt maydonoz buhari enfeksiyona cok iyi geliyomus.bende denicem yakin zamandaBilmiyorum artık rahim filmi çekilcem inşallah enfeksiyon tekrarlamadiysa yani yoksa çekilmiyormus sonra artık sogan kürü maydanoz kürü ne varsa deneyim battı balık yan gidero kurler gecirir inşallah
Onu duydum da o buhar yüzünden uzun süre nemli kalcak beklediğimiz için oranın kuru olması çok önemli diyolar mantarı falan tetiklemesin valla kas yapayım derken göz çıkarmayalım da ama bende çok duyuyorum onuSogan kurünu bilmemde süt maydonoz buhari enfeksiyona cok iyi geliyomus.bende denicem yakin zamanda
Hayırlı olsun canım.inşAlla her şey yolunda giderRahim filmi çekilcem bu ay onu çekileyim inşallah yani enfeksiyon yoksa çekebiliriz dedi doktor yoksa tuplere yayılır mis tekrarlar sa denicem sogan kurunu eşime keci boynuzu yaptım ise yaradı bende de yarar inşallah
Amin amin insallah hepimizin yoluna girer insallahHayırlı olsun canım.inşAlla her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?