Gebeliğe Hazırlık Enfeksiyon tedavisi sonrası hamile kalan var mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
!merhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.

Benim 3 ay tedavi olalı.daha bi şey yok.bende antibiyotik yedim 2 kere
Siz demi serum oldunuz ilaç mı yoksa. Bana ilaç fitil falan verdi geçmesi lazım mis ama arttı daha çok ben anlamadım bu işi sogan kürü yapsam diyorum ondada kimi kist yaptı bende falan diyo her ay yumurtluyomusum şimdi bozulur düzeni bide o olmasin diyorum yani insan napacan ini şaşırıyor :KK61:

Siz demi serum oldunuz ilaç mı yoksa. Bana ilaç fitil falan verdi geçmesi lazım mis ama arttı daha çok ben anlamadım bu işi sogan kürü yapsam diyorum ondada kimi kist yaptı bende falan diyo her ay yumurtluyomusum şimdi bozulur düzeni bide o olmasin diyorum yani insan napacan ini şaşırıyor :KK61:
Evet ilaç tedavisi gördüm.ama geçdi.soğan kürü kist yapmaz aksine kisti temizler.soğan kürü çok faydalı bi şey.kist yapan arkadaşın başka şeyden olmuşdur

Evet ilaç tedavisi gördüm.ama geçdi.soğan kürü kist yapmaz aksine kisti temizler.soğan kürü çok faydalı bi şey.kist yapan arkadaşın başka şeyden olmuşdur
Rahim filmi çekilcem bu ay onu çekileyim inşallah yani enfeksiyon yoksa çekebiliriz dedi doktor yoksa tuplere yayılır mis tekrarlar sa denicem sogan kurunu eşime keci boynuzu yaptım ise yaradı bende de yarar inşallah

Yoo ilac ismi niye yasak olsunki.ayrica bende idrar yolu enfeksiyonu gecirdim antibiyotik kullandim fitil kullandim hala tik yok.olmayinca olmuyo..

Valla hi o enfeksiyon da var bende oda tekrarlıyor hayır benim ki nasıl bi bünye anlamadım her türlü enfeksiyon mevcut:kızgın:
Monurol diye toz bi ilac var yanmayi hissettigin al ic eser kalmiyo.ama bi dahiliyeye gorun derim surekli tekrarladigina gore vucudun biseye tepki veriyo olabilir.ayaklarini sicak tut bide.usuttugun an giriyo vücuda.

Monurol diye toz bi ilac var yanmayi hissettigin al ic eser kalmiyo.ama bi dahiliyeye gorun derim surekli tekrarladigina gore vucudun biseye tepki veriyo olabilir.ayaklarini sicak tut bide.usuttugun an giriyo vücuda.
Bilmiyorum artık rahim filmi çekilcem inşallah enfeksiyon tekrarlamadiysa yani yoksa çekilmiyormus sonra artık sogan kürü maydanoz kürü ne varsa deneyim battı balık yan gider :KK48: o kurler gecirir inşallah :dua:

Bilmiyorum artık rahim filmi çekilcem inşallah enfeksiyon tekrarlamadiysa yani yoksa çekilmiyormus sonra artık sogan kürü maydanoz kürü ne varsa deneyim battı balık yan gider :KK48: o kurler gecirir inşallah :dua:
Sogan kurünu bilmemde süt maydonoz buhari enfeksiyona cok iyi geliyomus.bende denicem yakin zamanda

Sogan kurünu bilmemde süt maydonoz buhari enfeksiyona cok iyi geliyomus.bende denicem yakin zamanda
Onu duydum da o buhar yüzünden uzun süre nemli kalcak beklediğimiz için oranın kuru olması çok önemli diyolar mantarı falan tetiklemesin valla kas yapayım derken göz çıkarmayalım da ama bende çok duyuyorum onu

Back